Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Δράσεις τουριστικής προβολής το α' εξάμηνο

30 Jan 2018, 07:26 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Δράσεις τουριστικής προβολής το α' εξάμηνο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εγκρίθηκαν δράσεις τουριστικής προβολής για το α’ εξάμηνο του 2018.

Ειδικότερα εγκρίθηκαν τα εξής:

-Συμμετοχή της Περιφέρειας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο και ΜΙΤΤ στην Μόσχα.

-Εκτύπωση του νέου φυλλαδίου της Περιφέρειας σε τέσσερις γλώσσες,  Ελληνικά (2.500 τεμάχια), Ρωσικά (1.500 τεμάχια), Γερμανικά (1.500 τεμάχια), Γαλλικά (1.000 τεμάχια).

-Παραγωγή DVD με περιεχόμενο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό προβολής και ανάδειξης της Περιφέρειας ως τουριστικό προορισμό που θα περιλαμβάνει το φυλλάδιο της ΠΔΕ σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Γερμανικά).

- Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Sympossio Gourmet Touring όπου το φετινό concept είναι το «Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο».

Μέσω της συμμετοχής της στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στοχεύει στο να προωθήσει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα μέσω των ειδικών τουριστικών προϊόντων που έχει αναπτύξει σε επαγγελματίες και ιδιώτες του κλάδου, καθώς επίσης και να βρίσκεται διαρκώς εντός των εξελίξεων και των αποφάσεων που λαμβάνονται στη διάρκεια αυτών των γεγονότων.

Το νέο φυλλάδιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (12 σελίδων), όπως σχεδιάστηκε και παραδόθηκε από τον ΣΕΤΕ, επικεντρώνεται στην ανάδειξη των προορισμών και των εμπειριών ως Inspirations της μοναδικής συλλογής της Δυτικής Ελλάδας μέσω της φράσης “Be inspired” Western Greece.

Τέλος, η Περιφέρεια θα συμμετάσχει σε μια σειρά διαδραστικών cooking events τα οποία πραγματοποιούνται σε όλη σχεδόν την Ευρώπη με στόχο την προώθηση και την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής γαστρονομίας ως βασικό συστατικό του ελληνικού τουρισμού. Εκεί υπάρχουν εξειδικευμένοι Chef που συστήνουν και μαγειρεύουν παρέα με επαγγελματίες του χώρου ελληνικές – μεσογειακές συνταγές βασισμένες σε ντόπια προϊόντα από Έλληνες προμηθευτές. Το φετινό concept είναι το «Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο» και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρωσία, Ουκρανία, Ισραήλ, ενώ η οριστικοποίηση των πόλεων – σταθμών είναι εν εξελίξει. Ο αριθμός των events αναμένεται να ξεπεράσει τα 30, με 40 καλεσμένους το καθένα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα