Δήμος Πλατανιά: Νέο σποτ τουριστικής προβολής

31 Mar 2017, 08:17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Δήμος Πλατανιά: Νέο σποτ τουριστικής προβολής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέο βίντεο τουριστικής προβολής δημιούργησε ο δήμος Πλατανιά για την ανάδειξη της περιοχής την περίοδο της Άνοιξης. Το νέο σποτ παρουσιάσθηκε σε εκδήλωση του δήμου, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου.

Η περιοχή παρουσιάζεται ως ένας τόπος μαγευτικός, ανεξάντλητος και μοναδικά προικισμένος με πλούσια ιστορία και παράδοση, φιλόξενους ανθρώπους και απαράμιλλης ομορφιάς φυσικά τοπία όλες τις εποχές του χρόνου. 

Ο Δήμος Πλατανιά χαρακτηρίζεται ως η πεμπτουσία της Κρήτης και ως ένας κόσμος φυσικών αντιθέσεων. Ξεκινώντας από το απέραντο γαλάζιο των παραλιακών χωριών του, ακολουθώντας τις μαγικές διαδρομές της ενδοχώρας του και φτάνοντας στις αγέρωχες κορυφές των βουνών του.

Μοναδικά ιστορικά, περιβαλλοντικά και θρησκευτικά μνημεία, καταγάλανα νερά, πανέμορφες φυσικές διαδρομές, βραχώδεις βουνοπλαγιές, επιβλητικά φαράγγια, δεκάδες κατάφυτα μονοπάτια, εναλλακτικές διαδρομές για πεζοπορία ή ποδηλατοδρομία, παραδοσιακά χωριά, ταβέρνες με μοναδικές γεύσεις και έντονη νυχτερινή ζωή είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα κάνουν το ταξίδι σας στον Πλατανιά αξέχαστο και θα γεμίσουν τις «βαλίτσες» σας, από πολύχρωμες εικόνες, δυνατές στιγμές και αμέτρητα συναισθήματα που θα σας συντροφεύουν έως την επιστροφή σας σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο...

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα