Ο Δήμος Τεμπών αναδεικνύει την τουριστική του ταυτότητα

28 Feb 2016, 11:38 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ο Δήμος Τεμπών αναδεικνύει την τουριστική του ταυτότητα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Τεμπών ενέκρινε το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής.

Στόχος του Προγράμματος είναι ο σχεδιασμός της προβολής του Δήμου  και των Τουριστικών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν, καθώς επίσης και η προώθηση της «τουριστικής υπογραφής» του Δήμου Τεμπών, η οποία βασίζεται:

-Στην ιδιαίτερη μορφολογία του Δήμου, που συνδυάζει μοναδικά το βουνό με την θάλασσα , στα γεωγραφικά του όρια και περιλαμβάνουν τον Κάτω Όλυμπο, τον Κίσσαβο και την Κοιλάδα των Τεμπών, τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα του, τους παραδοσιακούς οικισμούς του και τα παράλια που προσελκύουν πληθώρα τουριστών.

-Στο κομβικό σημείο όπου βρίσκεται ο Δήμος, αφού είναι στο κέντρο της χώρας και ενώνει μέσω της κοιλάδας των Τεμπών τη Βόρεια με τη Νότια Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό  υπάρχουν προϋποθέσεις, αφού ο επισκέπτης μπορεί με μια στάση του στην περιοχή να επισκεφθεί τα Ιστορικής σημασίας και εκπληκτικής αρχιτεκτονικής Αμπελάκια, να δοκιμάσει τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και τα εξαιρετικά κρασιά μαθαίνοντας την τέχνη παρασκευής τους από τους τοπικούς παραγωγούς της Ραψάνης, να περιηγηθεί στα απομονωμένα μοναστήρια και στην φυσικής ομορφιάς κοιλάδα των Τεμπών, κάνοντας διάφορα σπορ.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων αφορά στα εξής:

-Δημιουργία και εκτύπωση θεματικών διαφημιστικών εντύπων / CD.

Για την αποτελεσματική προβολή του Δήμου, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν νέα διαφημιστικά έντυπα, σε έντυπη και ψηφιακή μορφή . Τα παλαιότερα έντυπα κρίνεται απαραίτητο να αναβαθμιστούν αισθητικά για να καλύπτουν καλύτερα τις σύγχρονες ανάγκες του δήμου και την τουριστική προβολής, παρουσιάζοντας τις πολλαπλές τουριστικές δραστηριότητες. Έτσι λοιπόν σχεδιάζεται για το έτος 2016 , η επανεκτύπωση περιορισμένου αριθμού αντιτύπων (1000 για κάθε γλώσσα) σε ελληνικά , Αγγλικά, Ρωσικά και Γερμανικά .

-Συμμετοχή σε διεθνείς ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις

Η συμμετοχή του Δήμου σε εκθέσεις αποτελεί τη μοναδική δυνατότητα για μακροπρόθεσμή τουριστική ανάπτυξη της περιοχής , δίνοντας μια ανάσα πνοής στους επαγγελματίες της περιοχή μας που δραστηριοποιούνται και παλεύουν να αναδείξουν την περιοχή.

-Επιλεκτικές καταχωρήσεις σε έντυπα , εφημερίδες εσωτερικού-εξωτερικού & λοιπά ΜΜΕ καθώς και Μ.Μ.Μ, και λοιπές ενέργειες προβολής και δημόσιων σχέσεων.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα