Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

19 Apr 2024, 07:04 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 7 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου, το νησί της Πάρου θα αποτελέσει το σκηνικό για μέρος των γυρισμάτων της νέας αγγλικής τηλεοπτικής σειρά Malice, στην οποία θα συμμετέχουν αξιόλογοι ‘Έλληνες και διεθνείς ηθοποιοί.

Η νέα παραγωγή της εταιρείας Fa.Na. Productions, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού μέσω της διεύθυνσης Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Στο νησί της Πάρου, προγραμματίζεται να γυριστούν 6 από τα επεισόδια της σειράς, σε διάφορους δημόσιους χώρους του νησιού, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί για τον σκοπό αυτό από τον δήμο Πάρου.

Στα γυρίσματα θα συμμετέχουν 250 συντελεστές,  οι οποίοι θα διαμείνουν στην ευρύτερη περιοχή της Αλυκής, ενώ η παραγωγή έχει αιτηθεί και τη χρήση του παλαιού αεροδρομίου, με σκοπό να λειτουργήσει ως βάση των ογκωδών οχημάτων της.

Η νέα αγγλική σειρά, η οποία θα προβληθεί παγκοσμίως, αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής της χώρας και της Πάρου σε ένα ευρύτατο κοινό.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα