Η Inventics μπαίνει στο δίκτυο μελών του HAPCO

10 Sep 2014, 15:29 | HAPCO

TornosNews.gr

Η Inventics μπαίνει στο δίκτυο μελών του HAPCO

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την εγγραφή της στον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων μέσω του τμήματος της Medevents.gr, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εξειδικευμένων επιστημονικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων, αποφάσισε η εταιρία Inventics με έδρα στη Θεσσαλονίκη και έτος ίδρυσης το 2000.

Η εταιρία Inventics, που αποτελεί πλέον μέλος του HAPCO στην κατηγορία «Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων (PCOs)», αποτελείται επίσης από τα παρακάτω τμήματα:

• Το neoweb.gr, που εξειδικεύεται στην κατασκευή διαδικτυακών κόμβων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, σε υπηρεσίες ονομάτων, φιλοξενίας και την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω Internet.

• Το livemedia.gr, που εξειδικεύεται στη ζωντανή μετάδοση εκδηλώσεων, την κωδικοποίηση και διανομή video μέσω internet, την παραγωγή εκπομπών, ρεπορτάζ και κάλυψη δράσεων, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα μετάδοσης σε όλο τον κόσμο. 

Το 2008 η Inventics επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Αθήνα, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ιδρύει την Inventics LTD με έδρα το Λονδίνο. Προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια, προωθεί τις υπηρεσίες της παγκοσμίως.

Παράλληλα, μεριμνά για την ευημερία των πελατών και των εργαζομένων της αναπτύσσοντας σταθερές σχέσεις σεβασμού και συνεργασίας. Στόχος της Inventics είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο.

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα