Βράβευση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

19 Nov 2022, 12:09 | FEDHATTA

TornosNews.gr

Βράβευση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Για την συμβολή του στην προώθηση της Θεσσαλονίκης διεθνώς, ως τουριστικός προορισμός τα τελευταία χρόνια στις διεθνείς τουριστικές αγορές, βράβευσε με τιμητική διάκριση η Ομοσπονδία FedHATTA τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στο περίπτερό της στην έκθεση Philoxenia.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου από τον πρόεδρο της FedHATTA, κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, παρουσία του προέδρου του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλα Κελαϊδίτη, του διευθύνοντος συμβούλου του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – HELEXPO.Α.Ε, κ. Κυριάκου Ποζρικίδη, του προέδρου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, κ. Βύρωνα Θεολόγη και της αντιπροέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονικης, κ. Χρύσας Γρανούζη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης: «οι πρόσφατες πρωτοβουλίες του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, πρόβαλλαν την συμπρωτεύουσα στην Ινδία, αλλά και στις ευρωπαϊκές χώρες – ενώ σε λίγες ημέρες θα την κάνουν ακόμη πιο γνωστή, αφού το μεγάλο συνέδριο της ECTAA θα πραγματοποιηθεί εκεί, πάλι με την υποστήριξη του Οργανισμού, μεταξύ άλλων. Εκτιμούμε ότι οι προσπάθειες του Οργανισμού, και της κας Παρασκευής Πατουλίδου συγκεκριμένα, ακολουθούν μια ορθή στρατηγική ανάκαμψης του τουρισμού της πόλης, και γι’ αυτό αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκφράσουμε μέσα από την τιμητική αυτή διάκριση, ένα «ευχαριστώ» καθώς και την εκτίμησή μας στο έργο τους».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα