FedHATTA: Virtual RoadShow για την παρουσίαση της Ελλάδας στην αγορά της Ινδίας

29 Sep 2020, 12:43 | FEDHATTA

TornosNews.gr

FedHATTA: Virtual RoadShow για την παρουσίαση της Ελλάδας στην αγορά της Ινδίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedΗΑΤΤΑ, με σκοπό την παρουσίαση της Ελλάδας στις μεγάλες διεθνείς τουριστικές αγορές, σε συνεργασία με τις Ενώσεις Τουριστικών Γραφείων και Διοργανωτών Ταξιδίων (όπως η ASTA, Η.Π.Α. / ITTAA, Ισραήλ / ΕΜΤΤΑΑS, Ανατολική Μεσόγειος κ.ά.), η Ομοσπονδία προγραμματίζει νέα παρουσίαση στην αγορά της Ινδίας.

Ειδικότερα, το Νοέμβριο του 2020 θα πραγματοποιεί Virtual RoadShow που θα φέρει κοντά τους Ινδούς tour operators και διοργανωτές ταξιδίων, με τους Έλληνες - μέλη των Ενώσεων της FedHATTA. 

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συναντήσεις Β2Β σε τρεις πόλεις της Ινδίας (ψηφιακά): Στην Βομβάη, στο Νέο Δελχί και στην Μπανγκαλόρ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προγραμματισμένα ραντεβού. Στο πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνονται: συμμετοχή στις Β2Β συναντήσεις / δυνατότητα παροχής κληρώσεων, δώρων κ.λπ. / παρουσίαση τουριστικών προγραμμάτων / δυνατότητα ψηφιακής συνομιλίας chat.

Η προθεσμία συμμετοχών των τουριστικών γραφείων λήγει στις 12 Οκτωβρίου (στο hatta@hatta.gr με την ένδειξη ROADSHOW ΙΝΔΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

Οι Ινδοί ταξιδιώτες επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό αναψυχής, MICE, γαμήλιο, οικογενειακών διακοπών αλλά και δραστηριοτήτων στην φύση. Επιλέγουν επίσης luxury διακοπές, και είναι ταξιδιώτες που πραγματοποιούν τουλάχιστον ένα "μεγάλο" ταξίδι τον χρόνο.

Η ελληνική συμμετοχή σε εκθέσεις και διεθνείς διοργανώσεις στην Ινδία, απέσπασε πολλές φορές το "βραβείο αγαπημένου προορισμού".

Κατά την διάρκεια του Roadtrip θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων Β2Β, με δυνατότητα συζήτησης, όπως σε ένα παραδοσιακά οργανωμένο roadshow. Ο σχεδιασμός αφορά τρεις διαφορετικές πόλεις της Ινδίας, επομένως είναι ιδανική η ευκαιρία συνάντησης με διαφορετικούς και αρκετούς επαγγελματίες της Ινδίας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα