Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

14 Jun 2024, 06:28 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας ενέκρινε την υλοποίηση ταξιδίου εξοικείωσης στην περιοχή της Αττικής και συγκεκριμένα στην Αθήνα και στον Πειραιά από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 15 τουριστικών πρακτόρων που ειδικεύονται στον τουρισμό κρουαζιέρας.

Η εν λόγω δράση διοργανώνεται με τη συνεργασία της Υπηρεσίας του ΕΟΤ και της εταιρείας Caravelle Seereisen στο πλαίσιο προώθησης του τουρισμού κρουαζιέρας και έχει ως στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Αθήνας και της Αττικής ως προορισμού κρουαζιέρας. Η εταιρεία Caravelle Seereisen συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες στον τομέα εταιρείες, μεταξύ των οποίων η «Royal Caribbean», «Oceania Cruises», «Azamara» και «Celestyal Cruises».

Επιπροσθέτως διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων που συνεργάζεται με όλες τις περιοχές της Αυστρίας (27 ταξιδιωτικά γραφεία στα κρατίδια της Βιέννης, Κάτω Αυστρίας, Στυρίας, Άνω Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, Burgenland κ.α.). Οι φιλοξενούμενοι τουριστικοί πράκτορες κατά την παραμονή τους θα επισκεφθούν τα πλοία των Variety Cruises, Azamara Cruises και SeaDream.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα