Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

27 May 2024, 10:15 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tη συνεργασία του με τον ΕΟΤ ανακοίνωσε η ταξιδιωτική εφαρμογή που είναι ευρέως διαδεδομένη στη Μ. Ανατολή και στη Β. Αφρική, Wego, μέσα από την οποία θα αναδειχθούν τα καλύτερα στοιχεία της Ελλάδας κατά την περίοδο της καλοκαιρινής σεζόν.

Η συνεργασία αυτή προσκαλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας, την πλούσια ιστορία της και την εξαιρετική της κουζίνα, που υπόσχονται αξέχαστες εμπειρίες περιπέτειας στη Μεσόγειο.

Η πλατφόρμα της Wego θα αξιοποιηθεί ώστε να αναδείξει την Ελλάδα ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό στο πλαίσιο καμπάνιας που θα περιλαμβάνει ένα εύρος δραστηριοτήτων και προσαρμοσμένων ταξιδιωτικών εμπειριών που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτυπώνουν την ουσία της γοητείας και της ελκυστικότητας της Ελλάδας.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν πρόσβαση σε αναβαθμισμένη αναζήτηση και λειτουργίες κράτησης μέσα από την πλατφόρμα της Wego, η οποία θα τους βοηθά να εντοπίζουν τις καλύτερες προσφορές και να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους με άνεση.

Η Wego θεωρείται η κορυφαία ταξιδιωτική εφαρμογή στη Μ. Ανατολή, ιδρύθηκε το 2005 και έχει έδρα στο Ντουμπάι και στη Σιγκαπούρη.

Ο γ.γ. του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, δήλωσε: «Η Ελλάδα ξεχωρίζει ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια και μοναχικούς ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή, διαθέτοντας εξαιρετικά τοπία που συνδυάζουν τη φυσική ομορφιά με την πλούσια ιστορία. Οι πολυτελείς υπηρεσίες φιλοξενίας ικανοποιούν κάθε ανάγκη, διασφαλίζοντας μια άνετη διαμονή. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Wego για να αναδείξουμε πως με την συνδεσιμότητα των πτήσεων η Ελλάδα είναι ένας προσβάσιμος παράδεισος, ιδανική για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα