ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

26 May 2024, 07:29 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ΕΟΤ αποφάσισε την οικονομική συμμετοχή του στα έξοδα διοργάνωσης της Ετήσιας Συνόδου του Παγκόσμιου Οργανισμού Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς στην Αθήνα και του 6th OCEANMAN Greece στα Χανιά.

Αναλυτικά η Ετήσια Σύνοδος του Παγκόσμιου Οργανισμού Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς διοργανώνεται από τις 26 έως τις 28 Μαΐου  από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Επίσης, ο ΕΟΤ συμμετέχει στα έξοδα διοργάνωσης του Συνεδρίου που διοργανώνεται σε συνέχεια της Ετήσιας Συνόδου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην Αθήνα στις 29 Μαΐου. Συνολικά, η συμμετοχή του ΕΟΤ φθάνει στο ποσό των 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ η εν λόγω Ετήσια Σύνοδος και το Συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποτελούν μία ιδανική ευκαιρία ανάδειξης και προβολής της χώρας μας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού αλλά και της Αθήνας ως ενός ιδανικού τόπου διεξαγωγής συνεδρίων.

Παράλληλα, ο ΕΟΤ αποφάσισε να συμμετέχει οικονομικά με 10.000 ευρώ στη  διοργάνωση του 6th OCEANMAN Greece που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ η εν λόγω διοργάνωση προάγει τον αθλητικό τουρισμό που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Στρατηγικής προώθησης και προβολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα