Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή της Αθήνας στο Γαλλικό περιοδικό «Destination Grèce»

01 Apr 2024, 13:29 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή της Αθήνας στο Γαλλικό περιοδικό «Destination Grèce»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την υλοποίηση ταξιδίου εξοικείωσης που διοργανώνει η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Γαλλίας στην Αθήνα με σκοπό την προβολή της σε Γαλλικό ταξιδιωτικό περιοδικό, ενέκρινε ο ΕΟΤ.

Το ταξίδια θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 3 έως τις 14 Απριλίου με τη συμμετοχή του ταξιδιωτικού συντάκτη κ. Pierre, Jean, Andre Gros.

Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι η συλλογή του απαραίτητου υλικού για τη συγγραφή πολυσέλιδου αφιερώματος (εκατό σελίδων) στο γαλλικό περιοδικό τουρισμού «Destination Grèce» για την ευρεία περιοχή της Αθήνας και των νησιών του Αργοσαρωνικού. Το αφιέρωμα θα λειτουργήσει για το γαλλικό κοινό ως ταξιδιωτικός οδηγός της πρωτεύουσας, καθιστώντας την Αθήνα ιδανικό προορισμό city break και long break, καλύπτοντας την πολιτιστική της κληρονομιά, το σύγχρονο πολιτιστικό της γίγνεσθαι, τη γαστρονομία, τη νυχτερινή ζωή, καθώς και σημεία ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που ενισχύουν την ταξιδιωτική εμπειρία.

Το «Destination» είναι ένα δημοφιλές περιοδικό ταξιδιωτικών προορισμών, ιδιαίτερα προσεγμένο, το οποίο εκδίδεται κάθε τρίμηνο και καλύπτει με ξεχωριστές εκδόσεις τις χώρες Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία, Ευρώπη και Ελλάδα, για την οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα πολυτελή τεύχη 140 περίπου σελίδων έκαστο.

https://shop-vasco.com/destination-grece-les-numeros-parus/

Το περιοδικό κυκλοφορεί σε 30.000 τεύχη και πέραν των παραδοσιακών σημείων πώλησης διατίθεται και σε σταθμούς τρένων εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και σε αεροδρόμια. H σελίδα τους στο Facebook έχει 122.000 ακολούθους ενώ η ιστοσελίδα του δέχεται άνω των 60.000 επισκέψεων τον μήνα και απευθύνεται σε ένα κοινό με υψηλή αγοραστική δύναμη και ανώτερο μορφωτικό, κοινωνικοοικονομικό επίπεδο.

To media value της μίας σελίδας στο «Déstination» ανέρχεται στις 3.100,00 ευρώ. Ως εκ τούτου η αξία του επικείμενου αφιερώματος εκατό σελίδων για την ευρεία περιοχή της Αθήνας, ανέρχεται στις 310.000,00 ευρώ.

Το αφιέρωμα αναμένεται να δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου 2024.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα