ΕΟΤ: Δράσεις στήριξης του διεθνούς αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra CRETA 2024

04 Mar 2024, 07:45 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

ΕΟΤ: Δράσεις στήριξης του διεθνούς αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra CRETA 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ΕΟΤ θα στηρίξει οικονομικά τη διοργάνωση του διεθνούς αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra CRETA 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στο Ορεινό Μυλοπόταμο Ψηλορείτη - Θέση Μυγερό.

Η διοργάνωση του διεθνούς αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra CRETA 2024 αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελληνική Επικράτεια. Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται πανευρωπαϊκά ως ένας από τους σημαντικούς αγώνες του ορειβατικού σκι, μέσω του οποίου προάγεται ο αθλητικός τουρισμός.

Παράλληλα ο ΕΟΤ ενέκρινε την υλοποίηση 2 ταξιδιών εξοικείωσης. Ειδικότερα ενέκρινε την υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης από 7 έως 13 Μαρτίου για τη συμμετοχή του κ. Antoni Massague Palau, μέλους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκι Ορειβασίας, στον ορειβατικό αγώνα. Το ταξίδι διοργανώνεται από την Υπηρεσία Εξωτερικού Ισπανίας, Πορτογαλίας και Χωρών Λατινικής Αμερικής.

Eπίσης, εγκρίθηκε η υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης από τις 6 έως τις 11 Μαρτίου με τη συμμετοχή της Πολωνής δημοσιογράφου κυρίας Barbara Ryszarda Suchy που εξειδικεύεται στο ορειβατικό σκι, με σκοπό να καλύψει δημοσιογραφικά τη διοργάνωση Pierra Creta. Το ταξίδι διοργανώνεται από την Υπηρεσία Εξωτερικού Πολωνίας.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα