ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο Ιταλίδες influencer

28 Sep 2021, 15:53 | ΕΟΤ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο Ιταλίδες influencer

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ταξίδι εξοικείωσης για δύο Ιταλίδες influencer & travel storyteller, την Zaira Magliozzi (Art & Travel Storyteller | Writer |  Entrepreneur) και την Anna Scrigni (Art & Travel Storyteller), που διοργανώνει η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Ιταλίας, ενέκρινε με απόφασή του ο ΕΟΤ.

Οι δύο influencers θα επισκεφθούν την Ελλάδα και ειδικότερα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου του 2021 με σκοπό την προβολή των δύο πόλεων στο Ιταλικό κοινό ως προορισμών city break για αποδράσεις Long weekend.

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι των δύο ταξιδιών στην Ελλάδα θα είναι «48 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» και «48 ΩΡΕΣ ΣΤΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» - προορισμοί για όλη την διάρκεια του χρόνου για ένα Long weekend.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα δημοσιεύουν stories και θα ανεβάζουν posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους.

Ο ΕΟΤ ενέκρινε τη διάθεση ιταλόφωνου ξεναγού για ξενάγηση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης καθώς και στη γύρω ιστορική περιοχή.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα