Παραιτήσεων συνέχεια στον ΕΟT…

17 Apr 2019, 01:31 | ΕΟΤ

TornosNews.gr

Παραιτήσεων συνέχεια στον ΕΟT…

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άλλη μία παραίτηση έλαβε χώρα στον δημόσιο τουριστικό μηχανισμό.

Αυτή τη φορά παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού η κ. Ιωάννα Πατριαρχέα (δικηγόρος στο επάγγελμα) η οποία είχε εισέλθει παίρνοντας τη θέση της κ. Ευρυδίκης Κουρνέτα (επίσης, δικηγόρος). Η τελευταία είχε αποχωρήσει από τον ΕΟΤ για να αναλάβει καθήκοντα γενικής γραμματέως στο υπουργείο Τουρισμού στη θέση του παραιτηθέντος κ. Γεράσιμου Ζαχαράτου. Την θέση της κ. Πατριαρχέα στον ΕΟΤ παίρνει ο κ. Βασίλη Τσόκας, τουριστικός επιχειρηματίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κουρνέτα παραιτήθηκε πρόσφατα και από τη θέση της γενικής γραμματέως στο υπουργείο Τουρισμού και τη θέση της πήρε η κα. Γεωργία Καραστάθη, (δικηγόρος).

Από τον ΕΟΤ παλαιότερα είχαν παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου κατά σειρά η κα. Ελισσάβετ Χατζηνικολάου και ο κ. Σπύρος Αλεξίου ενώ ο τρίτος κατά σειρά πρόεδρος που διατηρεί τη θέση μέχρι σήμερα είναι ο κ. Χαράλαμπος Καριμάλης (πολιτικός μηχανικός).  Επίσης, από τη θέση του γενικού γραμματέα είχε παραιτηθεί ο κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και τη θέση του διατηρεί μέχρι σήμερα ο κ. Κωνσταντίνος Τσέγας (δικηγόρος). 

Τέλος από τον ΕΟΤ είχε αποχωρήσει και ο κ. Γιάννη Παράσχης, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και τη θέση του ως μέλος είχε πάρει ο κ. Γιάννης Γούλιος (επικοινωνιολόγος).

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα