Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» με τον Δήμαρχο Σητείας

20 Feb 2024, 10:16 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» με τον Δήμαρχο Σητείας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε εξαιρετικό κλίμα και στο Δημαρχείο Σητείας  πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στο Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη  και στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» παρουσία και εκπροσώπων των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας εμβέλειας του Δήμου Σητείας.

Από την Ομοσπονδία παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης και η Γ. Γραμματέας κα Βλαστού Τσακονίκου Στέλλα ενώ από το Σύλλογο Σητείας οι κκ Ορφανουδάκη Άννα , Γαλετάκη Δήμητρα και Βουτυράκη –Φραγκιαδάκη Μαρία , από το σύλλογο Παλεκάστρου ο κ. Κοξαράκης Κων/νος και από το σύλλογο Μακρύ Γιαλού ο κ. Καραβίτης ενώ παρέστη και ο Διευθυντής της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης κ. Αριστείδης Στρατάκης.

Στον Δήμαρχο παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας και οι εκπρόσωποι των συλλόγων του παρουσίασαν προτάσεις για την βελτίωση της τουριστικής εικόνας της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος από τη σειρά του παρουσίασε τις δράσεις του Δήμου για την τουριστική προβολή  που έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία ενώ έκανε εκτενή αναφορά και στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν.

Ανάμεσα στους δύο φορείς συμφωνήθηκε όπως συμμετέχουν σε κοινές δράσεις.

Με το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα με το Δήμαρχο Σητείας συζητήσαμε πολύ σημαντικά θέματα για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και διαπιστώσαμε ότι ο κ. Δήμαρχος εργάζεται μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ομοσπονδία μας αλλά και οι σύλλογοι μας θα βρίσκονται δίπλα του για κάθε δράση που θα τους ζητηθεί.»

 
...

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα