Ομοσπονδία Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» | Συνάντηση με το Δλήμαρχο Αγίου Νικολάου

19 Feb 2024, 12:31 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Ομοσπονδία Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» | Συνάντηση με το Δλήμαρχο Αγίου Νικολάου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη συνδρομή του Δήμου Αγίου Νικολάου στην επίλυση προβλημάτων – στρεβλώσεων, που απασχολούν τους επιχειρηματίες, ζήτησαν οι εκπρόσωποι  της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» σε συνάντηση που είχαν με το νέο Δήμαρχο κ. Μάνώλη Μενεγάκη.

Από πλευράς της Ομοσπονδίας μετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης, η Γ. Γραμματέας κα Στέλλα Βλαστού – Τσακονίκου, ο α’ Αντιπρόεδρος κ. Πεδιαδίτης Γεώργιος και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Λεβέντης Γιάννης. Στη συνάντηση, εκτός από το Δήμαρχο, ήταν παρών ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Πεδιαδίτης. Μέλος της Ομοσπονδίας είναι και ο σύλλογος Αγίου Νικολάου – Ελούντας με την τεράστια δυναμική που παρουσιάζει.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε το επιχειρησιακό πλάνο του Δήμου  για την περαιτέρω υγιή τουριστική ανάπτυξη της περιοχής..

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είχαμε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το Δήμαρχο κ. Μενεγάκη,  ο οποίος έδειξε να γνωρίζει και να κατανοεί   τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας στην συγκεκριμένη περιοχή και δεσμευτήκαμε αμφότεροι σε στενή συνεργασία για υλοποίηση κοινών δράσεων. Έχω την αίσθηση ότι στο πρόσωπο του κ. Μενεγάκη η Ομοσπονδία μας βρήκε ένα καλό συμπαραστάτη όπως και ο Δήμαρχος στην οντότητα της Ομοσπονδίας.»

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα