Θεσσαλία | Συνάντηση γνωριμίας των ενώσεων ξενοδόχων με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Αναστασίου

27 Nov 2023, 09:59 | ΦΟΡΕΙΣ

TornosNews.gr

Θεσσαλία | Συνάντηση γνωριμίας των ενώσεων ξενοδόχων με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Αναστασίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ανεπίσημη συνάντηση με τον Γιάννη Αναστασίου, που πρόκειται να είναι ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην Θεσσαλία είχαν οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών ενώσεων της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, Λάρισας,  Ειρήνη Παπαϊωάννου, Ν. Τρικάλων, Γιάννης Κουρούπας,  Λίμνης Πλαστήρα, Θωμάς Τσάβαλος, Σκιάθου, Πάνος Ανδριτσόπουλος και  Αλοννήσου,  Αγγελική Μαλαματένιου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Νίκος Ντάγκας, αντιδήμαρχος Αγιάς και συνεργάτης της Trekking Hellas, εκπροσωπώντας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενώ στην συνάντηση είχαν προσκληθεί αλλά έλειπαν λόγω ανωτέρας βίας, η πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Μαγνησίας, Ευαγγελία Διανελλάκη, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Λάρισας Ηλίας Ευσταθίου.

Στην άτυπη αυτή συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα προβλήματα αλλά και βήματα που πρέπει να γίνουν στη συνέχεια  για την σταδιακή ανασυγκρότηση του κλάδου και των επιχειρήσεων,  όχι μόνο  από τις συνέπειες των πλημμυρών στη Θεσσαλία αλλά γενικά από όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους ξενοδόχους.

Ο κος. Αναστασίου επισήμανε πως από την πλευρά της Περιφέρειας και των νέων εκλεγμένων εκπροσώπων, που αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους από 1η Ιανουαρίου του 2024,υπάρχει όρεξη για δουλειά για τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και επίλυσης των προβλημάτων, σε πολλές περιπτώσεις εκ του μηδενός.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων να επαναληφθεί σύντομα, ώστε να συζητηθούν και όλα τα επιμέρους θέματα που απασχολούν τους εκπροσώπους του τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα