Global Hotel Alliance | Βραβεία στους καλύτερους στον διεθνή τουρισμό το 2023

23 Nov 2023, 07:47 | ΦΟΡΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Global Hotel Alliance | Βραβεία στους καλύτερους στον διεθνή τουρισμό το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα κορυφαία ξενοδοχεία, προορισμοί, αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια και γραμμές κρουαζιέρας στον κόσμο,  αποκαλύφθηκαν στη 17η τελετή απονομής των βραβείων πολυτελών ταξιδιών, Ultras, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μεταξύ των 25 εκατ. μελών του προγράμματος αφοσίωσης Global Hotel Alliance (GHA) Discovery, τα οποία ταξιδεύουν κατά μέσο όρο 4 με 5 φορές τον χρόνο.

Η τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι,, αναγνώρισε μεταξύ άλλων τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πόρους σε 18 κατηγορίες, αντιπροσωπεύοντας τη μεγαλύτερη έως σήμερα έκδοση των βραβείων.

Αναλυτικά, ξενοδοχείο της χρονιάς αναδείχθηκε το Hotel Lutetia Paris, καλύτερο καινούριο ξενοδοχείο το Portrait Milano, κορυφαίο brand πολυτελών ξενοδοχείων η Capella, ενώ δημοφιλής προορισμός διακοπών αναδείχθηκε η Ιαπωνία, η οποία ξεπέρασε τις επιλαχούσες Ιταλία και Αυστραλία. 

Περαιτέρω, το ξενοδοχείο Pan Pacific Orchard κατέκτησε το βραβείο του Αγαπημένου Ξενοδοχείου Green Collection, αντιπροσωπεύοντας μία νέα κατηγορία των βραβείων, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Emirates κατέκτησε δύο βραβεία, το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον κόσμο και το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή.

Τα μέλη της GHA Discovery ψήφισαν επίσης το αγαπημένο τους αεροδρόμιο, δίνοντας την πρωτιά στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, καθώς και την αγαπημένη τους γραμμή κρουαζιέρας πολυτελείας, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν η Regent Seven Seas Cruises, ξεπερνώντας τον σκληρό ανταγωνισμό από τις ανταγωνίστριες  Seabourn και Silversea Cruises.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα