WTTC: O νόμος για τη μείωση της περιβαλλοντικής ρύθμισης θα βοηθήσει τον τουρισμό

17 Aug 2022, 14:19 | ΦΟΡΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

WTTC: O νόμος για τη μείωση της περιβαλλοντικής ρύθμισης θα βοηθήσει τον τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) χαιρέτισε το Νόμο για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα στις ΗΠΑ το 2022 και τις πολλαπλές business-smart επεκτάσεις φορολογικών κινήτρων καθαρής ενέργειας.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WTTC, Julia Simpson, δήλωσε: «Ο τομέας Ταξιδιών και Τουρισμού είναι καταλύτης για ουσιαστική δράση για το κλίμα και για τη μείωση των εκπομπών, όπως αποδεικνύεται από τον καινοτόμο οδικό χάρτη Net Zero που υποστηρίζει την πορεία του κλάδου μας προς τις μηδενικές εκπομπές.

Αυτός ο Νόμος θα βοηθήσει να επιταχυνθούν οι δεσμεύσεις των μελών μας για το κλίμα με διατάξεις όπως η πίστωση βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων, οι εκπτώσεις σε ενεργειακά αποδοτικά κτίρια και οι επενδύσεις λιμενικού εξοπλισμού και τεχνολογίας μηδενικών εκπομπών.

Αν και αυτά είναι σημαντικά δομικά στοιχεία μιας ουσιαστικής αλλαγής, καλούμε τις ΗΠΑ να συνεχίσουν να θέτουν την κλιματική αλλαγή στο επίκεντρο όλων όσων κάνουν για να βοηθήσουν στην προστασία της ζωής στον πλανήτη μας. Προτρέπουμε επίσης τους παγκόσμιους ηγέτες να παράσχουν μεγαλύτερη υποστήριξη στον παγκόσμιο τομέα Ταξιδιών και Τουρισμού καθώς συνεχίζει το ταξίδι του προς τις μηδενικές εκπομπές».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα