TopTravelLists: Η Αθήνα στις 7 καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για διακοπές

11 Dec 2015, 13:43 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

TornosNews.gr

TopTravelLists: Η Αθήνα στις 7 καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για διακοπές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 7 κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, συμπεριλαμβάνει την Αθήνα ο ταξιδιωτικός ιστότοπος toptravellists.com.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αθήνα βρίσκεται στην 5η θέση των δημοφιλέστερων πόλεων της ηπείρου και ανάμεσα σε αυτές που αποτελούν must για όποιον θέλει να επισκεφθεί την Ευρώπη. 

Ειδικά για την Αθήνα, το δημοσίευμα αναφέρει: "H Aθήνα είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο και το σύγχρονο οικονομικό και πενυματικό κέντρο της Ελλάδας. Είναι η γενέτειρα μερικών εκ των σπουδαιότερων φιλοσόφων που γνώρισε ο κόσμος. Είναι γνωστή ακόμα και ως η γενέτειρα της Δημοκρατίας και ως το λίκνο του Δυτικού πολιτισμού. 

Αποτελείται από τη μητροπολιτική και την αστική περιοχή και διαθέτει μεγάλο κέντρο προσφέροντας ένα μείγμα του μοντέρνου με το κλασικό. 

Οι μεγάλες αθηναϊκές ατραξιόν περιλαμβάνουν την Ακρόπολη, την Πλάκα, την Αρχαία Αγορά, το Ερέχθειο, το Ναό του Ολυμπίου Διός, το Σύνταγμα, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσελιο, το Λυκαβηττό, το νέο Μουσείο Ακρόπολης και τον Εθνικό Κήπο".

Δείτε τις ευρωπαϊκές πόλεις που προτείνονται...

 

1. Παρίσι

 

2. Λονδίνο

 

3. Ρώμη

 

4. Βαρκελώνη

 

5. Aθήνα

 

6. Κωνσταντινούπολη

 

7. Βενετία

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα