Αυτά είναι τα 5 άγνωστα ελληνικά νησιά που μπορούν να ξετρελάνουν τους ξένους

16 Nov 2015, 12:50 | ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2015

TornosNews.gr

Αυτά είναι τα 5 άγνωστα ελληνικά νησιά που μπορούν να ξετρελάνουν τους ξένους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Εύβοια, η Κάρπαθος, η Ζάκυνθος, η Θάσσος και η Νάξος είναι τα 5 ομορφότερα και πιο υποτιμημένα νησιά της Ελλάδας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα EscapeHere, που προτείνει προορισμούς διακοπών σε ολο τον κόσμο.

1. Νάξος | Σύμφωνα με το άρθρο, εάν κανείς θέλει να έχει μουσική εμπειρία από την Ελλάδα, πρέπει να κατευθυνθεί στη Νάξο, ένα νησί γνωστό για τη μουσική του παράδοση. Ενώ το νησί διαθέτει όμορφες παραλίες αλλά και πλούσια ιστορία, η μουσική του νησιού ξεχωρίζει. Αφθονες βραδιές με ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

Naxos Greece

 

2. Θάσος | Ενδείκνυται για όσους αναζητούν διακοπές στην παραλία. Το νησί προσφέρεται για δραστηριότητες στη φύση και διαθέτει επιλογές περιπέτειας όλο το χρόνο, παρότι είναι περισσότερο γνωστό για την ποδηλασία βουνού.

Thasos Greece

 

3. Ζάκυνθος | Μια ευκαιρία απόδρασης για όσους είναι ευαισθητοποιημένοι στην προστασία του περιβάλλοντος να γίνουν εθελοντές στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας. Το νησί προσφέρεται για χαλάρωση αλλά δεν προσφέρει πολλές επιλογές σε νυχτερινή διασκέδαση και πολιτισμό. 

Zakynthos Greece

 

4. Κάρπαθος | Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την ελληνική παράδοση και την ιστορία. Οι κάτοικοι εξακολουθούν να φορούν παραδοσιακά ρούχα και να μένουν σε παραδοσιακές οικίες. 

Karpathos Greece

 

5. Εύβοια | Χαρακτηρίζεται ως αγαπημένος προορισμός των Αθηναίων ενώ, όπως αναφέρει το άρθρο, διαθέτει πληθώρα ευκαιριών ξεκούρασης και αρχιτεκτονικών μνημείων. Τους καλοκαιρινούς μήνες το νησί είναι γεμάτο Έλληνες ταξιδιώτες, και οι ξένοι ταξιδιώτες μπορούν να διασκεδάζουν παρέα.

Evia Greece

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα