Η Booking.com θα προσφέρει και κράτηση κρουαζιέρας στην αγορά των ΗΠΑ

10 Nov 2023, 11:12 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η Booking.com θα προσφέρει και κράτηση κρουαζιέρας στην αγορά των ΗΠΑ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Booking.com λανσάρει και προϊόν κρουαζιέρας για τους πελάτες της στις ΗΠΑ, στη μεγαλύτερη αγορά κρουαζιέρας στον κόσμο βάσει κρατήσεων, που αντιπροσωπεύει το 58% ολόκληρης της βιομηχανίας.

Η νέα υπηρεσία κρουαζιέρας θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες της πλατφόρμας μέσα από την συνεργασία της Booking.com με το κορυφαίο γραφείο κρουαζιέρας World Travel Holdings (WTH).

Στο πλαίσιο αυτό, η πλατφόρμα θα προσφέρει περισσότερες επιλογές απο ποτέ στους ταξιδιώτες, καθώς και επιπρόσθετα οφέλη στον σχεδιασμό κρουαζιέρας όπως....

-Εύρος επιλογών | Οι ταξιδιώτες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 10.000 δρομολόγια σε περισσότερες από 30 γραμμές κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων και κορυφαίων γραμμών κρουαζιέρας στον κόσμο, από περισσότερα από 55 λιμάνια αναχώρησης σε όλο τον κόσμο. 

-Προσφορές Always-on | Κατανοώντας τη σημασία της ανταγωνιστικής τιμολόγησης και της προστιθέμενης αξίας, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές καθόλη τη διάρκεια του έτους, που μπορεί να φτάνουν τα 500 $ ή ακόμα και τα 1.000 $ για δαπάνες  κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέσω πιστώσεων επί του πλοίου, ανάλογα με το συνολικό ποσό που δαπανούν. Για τον εορτασμό της έναρξης των κρουαζιέρων και λίγο πριν από τη Black Friday τον Νοέμβριο, η Booking.com θα διπλασιάσει την αποκλειστική ανταμοιβή δαπάνης στη θάλασσα. Πρόσθετες προσφορές αποκλειστικής δαπάνης στη θάλασσα θα προσφερθούν επίσης σε επιλεγμένες γραμμές κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένων των Carnival Cruise Line, Celebrity Cruises, Norwegian, Cruise Line, Royal Caribbean International κ.α.

-Μεγαλύτερη ευκολία | Οι ταξιδιώτες κρουαζιέρας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη Booking.com για να οργανώσουν κάθε στοιχείο του ταξιδιού τους σε ένα ενιαίο μέρος, είτε αυτό περιλαμβάνει κράτηση μεταφοράς σε λιμάνι αναχώρησης, κράτηση καταλύματος πριν ή μετά την κρουαζιέρα ή οργάνωση εμπειριών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε καθορισμένες τοποθεσίες λιμένων. Οι πελάτες έχουν επίσης την επιλογή να κάνουν κράτηση για την κρουαζιέρα τους μέσω διαδικτύου ή μέσω τηλεφώνου με τη βοήθεια ειδικών κρουαζιέρας με έδρα τις ΗΠΑ σε βάση 24/7, και η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου κρουαζιέρας. Προσφέρεται επίσης 110% εγγύηση καλύτερης τιμής σε κάθε κράτηση κρουαζιέρας, παρέχοντας στους πελάτες που βρίσκουν χαμηλότερη τιμή σε άλλο ιστότοπο εντός 48 ωρών από την κράτηση με την Booking.com Cruises, επιστροφή χρημάτων στο 110% της διαφοράς.

     

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα