Η Solmar Villas επεκτείνεται και στην Κω αυτό το καλοκαίρι

11 Jan 2023, 09:40 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Η Solmar Villas επεκτείνεται και στην Κω αυτό το καλοκαίρι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Κως είναι ο νέος προορισμός στο  χαρτοφυλάκιο των Solmar Villas γι αυτό το καλοκαίρι, μαζί με την Ίμπιζα.

Η εταιρεία Solmar Villas είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα το West Midlands, στην Αγγλία, έχοντας πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένων διακοπών σε βίλες.

Στην Ελλάδα η εταιρεία διαθέτει βίλες και στις περιοχές Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο, Λευκάδα, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Με την προσθήκη της Κω και της Ίμπιζα αυτό το καλοκαίρι η Solmar Villas θα έχει στο χαρτοφυλάκιό της περίπου 1.500 ακίνητα σε όλη τη Μεσόγειο και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Οι βίλες, που προσφέρονται, είναι δυναμικότητας από ένα σπίτι ενός υπνοδωματίου στην Κω έως ένα ακίνητο με οκτώ υπνοδωμάτια για 16 άτομα στην Ίμπιζα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος Τζούλι Μπλέικ δήλωσε ότι η εταιρεία είναι πολύ επιλεκτική στις βίλες με τις οποίες συνεργάζεται, καθώς πρώτιστο μέλημα είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που προσφέρει. Οι βίλες που διαλέξαμε στην Ίμπιζα και την Κω είναι εκπληκτικές και είμαι περήφανη που τις συμπεριλαμβάνω κάτω από την ομπρέλα της Solmar, τόνισε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αυτοί οι νέοι προορισμοί θα είναι τόσο δημοφιλείς στους επισκέπτες όσο και τα υπόλοιπα θέρετρα του χαρτοφυλακίου της.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι η προσθήκη περισσότερων προορισμών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τοποθεσιών μεγάλων αποστάσεων.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα