Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της βρετανικής Ένωσης τουριστικών πρακτόρων ΑΙΤΟ

18 Aug 2022, 13:44 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της βρετανικής Ένωσης τουριστικών πρακτόρων ΑΙΤΟ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ταξίδι εξοικείωσης που διοργανώνει η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας στη Θεσσαλονίκη, από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 ενέκρινε ο ΕΟΤ. Σκοπός του ταξιδιού είναι η διερεύνηση της δυνατότητας διεξαγωγής του ετήσιου συνεδρίου της ΑΙΤΟ στη Θεσσαλονίκη.

Στο ταξίδι θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ανεξάρτητων Tours Operators, Christopher John Rowles και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ένωσης Ανεξάρτητων Tours Operators, Martin Vincent Thomas Sumners.

Σημειώνεται ότι η Ένωση Ανεξάρτητων Tour Operators (ΑΙΤΟ) πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ετήσιο συνέδριο της σε διαφορετική χώρα με σκοπό την προβολή του εν λόγω προορισμού, τόσο στο δίκτυο των μελών της αλλά και σε πληθώρα βρετανικών μέσων που συμμετέχουν και καλύπτουν το εν λόγω συνέδριο.

Το συνέδριο περιλαμβάνει προσκεκλημένους ομιλητές, panel discussions, εκδηλώσεις, επιχειρηματικές συνεδρίες καθώς και αρκετές προγραμματισμένες δραστηριότητες στην περιοχή και έχει σαν στόχο την εξοικείωση των συνέδρων με τον εκάστοτε προορισμό.

Για το έτος 2022 έχει αναλάβει τη διοργάνωση η Πορτογαλία και αναμένεται να συμμετέχουν 125 σύνεδροι.

Συνεπώς, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η εν λόγω ενέργεια μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προβολή της Ελλάδας και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης τοποθετώντας την πόλη στο επίκεντρο μιας σημαντικής διοργάνωσης για τη βρετανική αγορά και για την αγορά MICE.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα