30 χρόνια Unitravel: Έμφαση στην ταξιδιωτική εξέλιξη, από την πτώση του τείχους του Βερολίνου έως την εποχή του κορωνοϊού

22 Feb 2021, 16:07 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

30 χρόνια Unitravel: Έμφαση στην ταξιδιωτική εξέλιξη, από την πτώση του τείχους του Βερολίνου έως την εποχή του κορωνοϊού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Unitravel Travel Agency Ltd, πρώην Unitravel Limited Partnership και συνεργάτης της Danaos Travel, ένα από τα πρώτα τουριστικά πρακτορεία της Ουγγαρίας. Ειδικότερα, το Unitravel ιδρύθηκε το 1991,  αμέσως μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στην ταξιδιωτική δραστηριότητα.  Σήμερα, το ταξιδιωτικό πρακτορείο προσμετρά 500 και πλέον συνεργάτες στον κόσμο.

Ευχαριστώντας τους πελάτες και τους συνεργάτες του, το Unitravel Travel Agency επεσήμανε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, έφερε στα ταξίδια και κατ΄ επέκταση στις τουριστικές επιχειρήσεις πρωτόγνωρες δυσκολίες, ωστόσο προσέφερε και ευκαιρίες για επίμονη, σκληρή δουλειά με θετική στάση, η οποία δεν ήταν μάταιη: Μέσα στη συνεχή εξέλιξη του Unitravel, έμφαση δόθηκε στις μεσογειακές διακοπές, στα city breaks, στα πολιτιστικά ταξίδια ή στις μακρινές διαδρομές, προσφέροντας νέα προγράμματα στον καινούργιο του ιστότοπο. 

Ενδεικτικά αναφέρονται η Ελλάδα, η Ισπανία, η Μάλτα και η Κύπρος, καθώς και τα «διαλείμματα πόλης»  σε Λονδίνο, Ρώμη, Βαρκελώνη και Ντουμπάι, στα οποία λαμβάνουν μέρος Ούγγροι συνεργάτες. Παράλληλα, το 2021  αποτελεί την πρώτη χρονιά που το Unitravel προσφέρει στους ταξιδιώτες πακέτα για το δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο Bulgaria, καθώς και για προσφιλείς στους Ούγγρους τοποθεσίες της Μαύρης Θάλασσας.

Τέλος, το Unitravel εκφράζει την αισιοδοξία του για την ταξιδιωτική κίνηση το προσεχές διάστημα, με γνώμονα τις σωστές υπηρεσίες, την υγεία και την ασφάλεια. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα