Tripadvisor: Νέα πλατφόρμα ταξιδιωτικών συμβούλων για εξατομικευμένες εμπειρίες διακοπών

14 Dec 2020, 15:20 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Tripadvisor: Νέα πλατφόρμα ταξιδιωτικών συμβούλων για εξατομικευμένες εμπειρίες διακοπών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mια νέα πλατφόρμα που βοηθά τους ταξιδιώτες να προγραμματίζουν τις δικές τους, εξατομικευμένες εμπειρίες διακοπών λάνσαρε η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο, Tripadvisor.

Η πλατφόρμα ονομάζεται Reco (helloreco.com) και έχει σχεδιαστεί από 300 ειδικούς στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διακοπών και θα αναδεικνύει τις καλύτερες επιλογές ενός προορισμού.

Σύμφωνα με την Tripadvisor, η νεα πλατφόρμα δημιουργήθηκε προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες

Οι ειδικοί ταξιδιωτικοί σύμβουλοι, βάσει της εμπειρίας τους σε 100 συνολικά χώρες σε όλο τον κόσμο, θα προσφέρουν προσωποποιημένη καθοδήγηση, αξία και έμπνευση στους ταξιδιώτες, αναδεικνύοντας προσφορές σε κάθε είδους υπηρεσία (διευκολύνσεις, αναβαθμίσεις δωματίων, αποκλειστική πρόσβαση κλπ.).

Η Tripadvisor λανσάρει τη νέα της πλατφόρμα σε μια περίοδο κατά την οποία πιστεύει ότι η ζήτηση για διακοπές θα αυξηθεί για το 2021, ειδικά μετά την ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Σε πρόσφατη έρευνά της στις ΗΠΑ, εντόπισε ότι το 80% των Αμερικανών δήλωσαν πιο σίγουροι να προγραμματίσουν διακοπές μακροπρόθεσμα, και δεδομένου του αντίκτυπου της πανδημίας, το 44% είναι πιθανό να αξιοποιήσουν ταξιδιωτικό σύμβουλο για μελλοντικό τους ταξίδι. Επιπλέον, το 46% προτίθενται να απευθυνθούν σε ταξιδιωτικό σύμβουλο για τον προγραμματισμό και την  κράτηση των επόμενων διακοπών τους, καθώς όταν συνεργάζονται με κάποιον που έχει ταξιδέψει στον προορισμό νιώθουν πιο ασφαλείς.

Στην πλατφόρμα Reco, οι χρήστες αναγράφουν τις λεπτομέρειες και τις προτιμήσεις για το επόμενο ταξίδι τους (προορισμοί, ημερομηνίες ταξιδίου και διάρκεια, είδος ταξιδίου, αριθμός ταξιδιωτών και προϋπολογισμός) και αυτόματα τους παρουσιάζονται επιλογές των ταξιδιωτικών συμβούλων οι οποίες ταιριάζουν στις εξατομικευμένες ανάγκες τους.

Έπειτα από μια πρώτη συνομιλία μέσω μηνυμάτων εντός της πλατφόρμας, ο χρήστης καταβάλλει 199 δολάρια ως αντίτιμο συνεργασίας με τον ταξιδιωτικό σύμβουλο της επιλογής τους, και ξεκινά ο σχεδιασμός του ταξιδίου που καταλήγει σε κράτηση εξατομικευμένου προγράμματος για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία χωρίς στρες.

Καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η Reco χρησιμεύει ως ένας κεντρικός κόμβος επικοινωνίας και αποθήκευσης όλων των σημαντικών ταξιδιωτικών εγγράφων και επιβεβαιώσεων. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα