Γερμανία: Τα τ. γραφεία QTA απειλούν με μποϊκοτάρισμα τους μη συνεπείς t.o’s και αεροπορικές εταιρίες

22 Jun 2020, 11:12 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Γερμανία: Τα τ. γραφεία QTA απειλούν με μποϊκοτάρισμα τους μη συνεπείς t.o’s και αεροπορικές εταιρίες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H συμμαχία ταξιδιωτικών γραφείων QTA της Γερμανίας, προειδοποιεί τους τουρ οπερέιτορ και τις αεροπορικές εταιρίες που δεν είναι συνεπείς στις επιστροφές χρημάτων στους ταξιδιώτες για μήνες ή δεν είναι διαθέσιμοι για επικοινωνία, ότι θα σταματήσει να συνεργάζεται μαζί τους και θα παραπέμπει τους πελάτες απευθείας στους παρόχους υπηρεσιών. 

Η αλληλεγγύη δεν είναι ένας δρόμος μιας κατεύθυνσης, επισημαίνει ο εκπρόσωπος της QTA, Thomas Bösl.

Ορισμένοι αερομεταφορείς και τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας, παρά την κρατική βοήθεια που έλαβαν, άφησαν τους πελάτες στην τύχη του, επισημαίνει η QTA, καθυστερώντας την επιστροφή χρημάτων για μήνες και καθιστώντας δύσκολη την επικοινωνία μαζί τους.

Για τρεις μήνες τώρα, τα ταξιδιωτικά γραφεία γεμίζουν το κενό αυτό με φιλικό και επαρκή τρόπο, όμως αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της συμμαχίας.

Δεδομένης της κρατικής στήριξης, δεν είναι δυνατό να μεταφέρουμε στους πελάτες μας ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρίες αρνούνται να επιστρέψουν τα χρήματά τους για μήνες. Ούτε μπορούμε να εξηγούμε γιατί ορισμένοι του οπερέιτορ κάνουν δύσκολη την επικοινωνία μαζί τους. Αυτές οι «τραγικές ελλείψεις», αναφέρει η QTA, καλύπτονταν μέχρι σήμερα, όμως τα ταξιδιωτικά γραφεία δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα