Τα τουριστικά γραφεία Κρήτης βράβευσαν τους καλύτερους πρεσβευτές του τουρισμού

18 Oct 2018, 11:36 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Τα τουριστικά γραφεία Κρήτης βράβευσαν τους καλύτερους πρεσβευτές του τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ΑCTTA), ο οποίος γιορτάζει τα 42 χρόνια λειτουργίας του φέτος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με τα μέλη και τους συνεργάτες του συνδέσμου να συναντιούνται και να βραβεύουν τους εργαζόμενους που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο την τρέχουσα σεζόν.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι πρωτεργάτες του τουρισμού στο νησί, οι καλύτεροι υπάλληλοι τουριστικών γραφείων, ενώ ένα ξεχωριστό βραβείο απονεμήθηκε στον πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Γενς Πλέτνερ.

Στην καθιερωμένη Ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ Μιχάλη Βλατάκη είπε για τη σεζόν που ολοκληρώνεται: «Αριθμητικά πήγαμε καλά. Ακόμη ένα ρεκόρ αφίξεων αλλά χωρίς τα πολυπόθητα ανάλογα έσοδα και τα κέρδη επίσης, που αξίζει η τοπική οικονομία. Όμως εμείς όλοι που είμαστε σήμερα εδώ συνεχίζουμε την προσπάθεια, με ένα  και μόνο σκοπό την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και την ΔΙΑΡΚΕΙΑ εάν θέλουμε επιτέλους να συμβαδίσουν κάποτε οι αριθμοί με τα έσοδα.

Η μόνη ελπίδα για να το καταφέρουμε είστε εσείς οι ΑΡΙΣΤΟΙ που με το ήθος σας, την επαγγελματικότητά σας και τις υποδειγματικές υπηρεσίες σας, ευχαριστείτε τους επισκέπτες μας και προκαλείτε τους συναδέλφους σας, να σας ακολουθήσουν για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ που πρέπει να προσφέρουμε.»

Ακολούθησε απονομή στους παρακάτω υπαλλήλους Τουριστικών Γραφείων που μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα και δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο προσφορά των AEGEAN & ELLINAIR. Μετά από κλήρωση το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ κέρδισε η κ Ειρήνη Αρμουτάκη από την εταιρεία STARBUS.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν εκλεκτοί Ξενοδόχοι -πρωτεργάτες του Τουρισμού. ο κ. Παύλος Χανιωτάκης από τα Χανιά, ο κ Σήφης Βαρδάκης από το Ρέθυμνο, ο κ. Βασίλης Πλεύρης από το Ηράκλειο, ο κ. Λάκης Αικατερινίδης από το Λασίθι. 

Με  ομόφωνη απόφαση του ΔΣ το βραβείο του υποστηρικτή του Τουρισμού της Κρήτης για το 2018 αποδόθηκε στον Γερμανικό Λαό τους μεγαλύτερους διαχρονικά υποστηρικτές του τουρισμού της Κρήτης (σημειώστε ότι μόνο τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από 5 εκατομμύρια Γερμανοί τουρίστες έχουν επισκεφτεί την Κρήτη για πολυήμερες κυρίως διακοπές). Το βραβείο απονεμήθηκε στον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κο Γενς Πλέτνερ, ένας  “Χρυσός Κότινος” με τα εξής χαραγμένα.

Στη συνέχεια μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους άνω των 1.000 παριστάμενων ατόμων, όλοι φιλοξενούμενοι του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων, από το γνωστό καλλιτέχνη Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος μέχρι τις πρωινές ώρες διασκέδαζε τους ανθρώπους του Τουρισμού της Κρήτης, μετά από μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα