Νέοι επαγγελματικοί χώροι προς ενοικίαση από την Triaena Tours & Congress

02 May 2018, 09:39 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

Νέοι επαγγελματικοί χώροι προς ενοικίαση από την Triaena Tours & Congress

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η εταιρεία Triaena Tours & Congress διεύρυνε τις δραστηριότητές της προχορώντας στη λειτουργία ενοικιαζόμενων επαγγελματικών χώρων, στο κεντρικό της κτίριο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 15, στην Αθήνα.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία στον συνεδριακό και τουριστικό κλάδο, η Τriaena δημιούργησε εννέα (9) ανεξάρτητους χώρους εργασίας, για τους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν χρήση έδρας στην Αθήνα, αλλά και για τις νέες επιχειρήσεις που επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν τις δαπάνες μίας νεοσύστατης εταιρείας, καλύπτοντας όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου γραφείου, με εξατομικευμένη γραμματειακή υποστήριξη αλλά και τεχνική κάλυψη, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας.

Επιπλέον, προς ενοικίαση τίθενται και άλλοι τρεις (3) νέοι χώροι που περιλαμβάνουν μία Συνεδριακή Αίθουσα χωρητικότητας 150 ατόμων, ένα Meeting Room χωρητικότητας 8 ατόμων και μία Βιβλιοθήκη/Workshop Room χωρητικότητας 50 ατόμων. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα συνολικής συνεδριακής κάλυψης, εγκατάστασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, και catering. Σε συνδυασμό με τους παραπάνω χώρους, αλλά και με δυνατότητα ξεχωριστής κράτησης, υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 4 ατόμων σε διαμέρισμα 40 τ.μ. με μπάνιο στο ίδιο επίπεδο.

"Ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις μπορούμε και καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών χάρη στην τεχνογνωσία που κατέχουμε, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας", τονίζει η εταιρεία.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα