Πτώχευση FTI | TUI και Dertour ανέλαβαν την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών- H TUI έχει και την Ελλάδα

05 Jun 2024, 19:28 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Πτώχευση FTI | TUI και Dertour ανέλαβαν την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών- H TUI έχει και την Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

 Ο Όμιλος Dertour και η TUI φροντίζουν τους ταξιδιώτες της αφερέγγυας FTI σε συνολικά 13 προορισμούς, για λογαριασμό του Γερμανικού Ταμείου Ταξιδιωτικής Ασφάλισης (DRSF). 

Ο στόχος είναι οι πελάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους όπως είχε προγραμματιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα ή ταλαιπωρία.

Ειδικότερα:

  • Η TUI παρέχει επιτόπια υποστήριξη στους πελάτες της FTI στις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα, τις Μαλδίβες, το Μεξικό, την Κούβα και τη Δομινικανή Δημοκρατία.
  • Η Dertour φροντίζει τους πελάτες του FTI στην Τουρκία, την Αίγυπτο, την Ταϊλάνδη, τη Σρι Λάνκα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Παναμά και τα Κανάρια Νησιά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πελάτες της FTI θα ενημερώνονται για τα νέα στοιχεία επικοινωνίας μέσω SMS, όπου αυτό είναι δυνατό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι τοπικοί υπάλληλοι της FTI εξακολουθούν να είναι διαθέσιμοι για παροχή πληροφοριών.

Η Dertour εγγυάται επίσης τη γερμανόφωνη τηλεφωνική υποστήριξη για τους επισκέπτες του FTI που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα ξενοδοχεία και τις μεταφορές στον προορισμό των διακοπών τους. Επιπλέον, τα πρακτορεία προορισμού λειτουργούν ως ενδιάμεσοι μεταξύ των πελατών της FTI και των ξενοδοχείων.

Εκτός από την υποστήριξη μέσω των φορέων προορισμού, ο Όμιλος Dertour διαθέτει συνολικά 65 υπαλλήλους της ομάδας βοήθειας που υποστηρίζουν ολόκληρο τον συντονισμό της διαδικασίας και αποτελούν σύνδεσμο με το DRSF.

  • Με νέα επιστολή την 4η Ιουνίου, το DRSF διασφαλίζει ότι οι τοπικοί πάροχοι υπηρεσιών καλύπτονται οικονομικά από τη «συμβατικά συμφωνημένη αμοιβή» με την FTI και το αντίστοιχο ξενοδοχείο. Σε επιστολή της 3ης Ιουνίου που εστάλη σε πολλούς πελάτες, έγινε λόγος για ανώτατο όριο 60 ή 80 ευρώ. Αυτό το ανώτατο όριο δεν υπάρχει και θα γίνει αναπροσαρμογή από το DRSF.
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα