Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

23 May 2024, 11:17 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To μεγαλύτερο χειμερινό πρόγραμμα της ιστορίας του σε ηλιόλουστους προορισμούς είναι αυτό της περιόδου 2025/2026, που ανακοίνωσε ο όμιλος Jet2.com και Jet2holidays.

Οι πτήσεις και τα πακέτα της επόμενης χειμερινής περιόδου προσφέρονται και από τις 12 βάσεις των αεροδρομίων του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεκατέσσερις προορισμοί έχουν βγει προς πώληση, που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 4,2 εκατομμύρια θέσεις (αύξηση χωρητικότητας άνω του 5% σε σύγκριση με την χειμερινή περίοδο 2024-2025).

Εκτός από το Bournemouth, οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών είναι διαθέσιμα από τα αεροδρόμια Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Liverpool John Lennon, Manchester, Newcastle International και Stansted.

Το Μαρόκο είναι ο νεότερος προορισμός του Jet2.com και του Jet2holidays, με τις πτήσεις και τις διακοπές να ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2024. Πτήσεις θα υπάρχουν από το Νιούκαστλ στο Μαρακές και στο Αγκαντίρ από τα αεροδρόμια του Μπρίστολ, της Γλασκώβης και του Λιντς Μπράντφορντ.

Νέα γραμμή είναι και αυτή από το Μπέλφαστ στην Πάλμα.

Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί προς πώληση είναι τα Κανάρια Νησιά, η ηπειρωτική Ισπανία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Μάλτα και η Κύπρος. Συνολικά, η jet2 θα εκτελεί πτήσεις σε περίπου 150 ηλιόλουστες διαδρομές τη χειμερινή περίοδο 2025-26.

Η Jet2.com και η Jet2holidays είναι ο πρώτος ταξιδιωτικός όμιλος στο Ηνωμένο Βασίλειο που έκλεισε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: «Ξεκινώντας το χειμερινό πρόγραμμα σε ηλιόλουστους προορισμούς νωρίς για το 2025-26, δίνουμε στους παραθεριστές την ευκαιρία να κάνουν κράτηση έγκαιρα και να κλειδώσουν την απόδρασή τους με χαμηλότερο κόστος.

«Καθώς περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ θέλουν να ανταλλάξουν το κρύο και τη βροχή του Ηνωμένου Βασιλείου το χειμώνα με λίγη ηλιοφάνεια, αναμένουμε ότι αυτό το νέο πρόγραμμα θα πωληθεί γρήγορα σε πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες".

Όπως είπε, σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες του χειμερινού προγράμματος για το 2025-2026.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα