EasyJet holidays: Προσφορά για δωρεάν ταξίδια στους παππούδες στις οικογενειακές διακοπές

01 Feb 2024, 13:17 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

EasyJet holidays: Προσφορά για δωρεάν ταξίδια στους παππούδες στις οικογενειακές διακοπές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δωρεάν ταξίδια για την τρίτη ηλικία θα προσφέρει η EasyJet holidays στο πλαίσιο της προσφοράς «Grans Go Free» που αποτελεί μια ιδιαίτερη απόκλιση των παραδοσιακών προσφορών στα πακέτα διακοπών που προσέφεραν δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά.

Η προσφορά επιτρέπει στις οικογενειακές κρατήσεις διακοπών που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα παιδί, τη δωρεάν συμμετοχή ενός παππού της οικογένειας.

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία και λανσαρίστηκε έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της σύμφωνα με την οποία το 51% των οικογενειών δεν έχουν κάνει ποτέ διακοπές στο εξωτερικού μαζί με παππούδες.

Το λανσάρισμά της στην αγορά έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Big Orange Sale της easyJet που «τρέχει» μέχρι τη Δευτέρα, με σκοπό να ενθαρρύνει τις οικογένειες Βρετανών να κάνουν διακοπές με τη συμμετοχή μελών της οικογένειας από τρεις γενιές («‘3G’ holiday»).

Στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 ενήλικων Βρετανών, το 56% εμφανίζεται μετανιωμένο που δεν πέρασε περισσότερο χρόνο με τους παππούδες, και το 54% ότι ευελπιστεί να τους πάρει μαζί στις επόμενες διακοπές.

Επιπλέον, το 56% δήλωσε ότι θέλει να δαπανήσει περισσότερο χρόνο με μέλη της οικογένειας μεγαλύτερης ηλικίας, με το 57% να εκφράζει την επιθυμία να αποκτήσει αναμνήσεις διακοπών μαζί με τους παππούδες.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τέτοια ταξίδια είναι η Ισπανία (18%), η Ιταλία (13%) και η Γαλλία (13%). Ωστόσο, το 54% ανέφερε ότι θα άφηνε τους παππούδες να επιλέξουν τον προορισμό εάν σχεδίαζαν από κοινού διακοπές.

Παρά το γεγονός ότι το 45% δήλωσε ότι οι παππούδες της οικογένειας έχουν τα μεγαλύτερα εισοδήματα, μόλις το 35% έχει την προσδοκία να συμβάλλουν οικονομικά στις διακοπές στο εξωτερικό.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα