Συνέδριο του βρετανού τουρ οπερείτορ πολυτελών διακοπών Carrier στην Κέρκυρα

30 Jan 2024, 17:13 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Συνέδριο του βρετανού τουρ οπερείτορ πολυτελών διακοπών Carrier στην Κέρκυρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O βρετανός τουρ οπερέιτορ εξατομικευμένων πολυτελών διακοπών Carrier πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 13-16 Μαϊου συνέδριο για τουριστικούς πράκτορες στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας Grecotel Corfu Imperial.

Το συνέδριο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και προσκεκλημένοι του είναι 30 καταξιωμένοι στον κλάδο τους και με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στο μέλλον τουριστικοί πράκτορες.

Εκτός από τις επαγγελματικές συναντήσεις και τις δυνατότητες διασυνδέσεων, η Carrier ανακοίνωσε ότι έχει συνυπολογίσει στο πρόγραμμα και χρόνο ξεκούρασης.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής πωλήσεων της Carrier, Rick Milne, η πολυτελής αγορά b2b είναι πλέον εξαιρετικά πολυπληθής με υψηλό αριθμό τουρ οπερέιτορ να αναζητούν να αποκτήσουν επαφές με ουσιαστικά το ίδιο κοινό ταξιδιωτικών  πρακτόρων, και όλοι τείνουν να πραγματοποιούν παρόμοιες εκδηλώσεις στο Ην. Βασίλειο.

Τόνισε ότι η Carrier επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό και να προσφέρει στους συνεργάτες της κάτι που θα προσθέσει αξία στις επιχειρήσεις τους. Στόχος της είναι να προσφέρει μια εμπειρία που δεν παρουσιάζει απλώς το resort του προγράμματός της, αλλά περιλαμβάνει και επιπλέον περιεχόμενο από εμπνευσμένους ειδικούς ομιλητές που μπορούν να συμβάλλουν στις καθημερινές λειτουργίες των τουριστικών πρακτόρων. Θέλουμε, είπε, να μοιραστούμε πολύτιμα στοιχεία και να δώσουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας-τουριστικά γραφεία να σκεφτούν διαφορετικά για την πολυτέλεια.

Η Carrier έχει ιστορία 40 ετών στα ταξίδια πολυτελείας.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα