Τουρισμός: Ο Γερμανός t.o. Sitalia γίνεται Spica Travel με πακέτα διακοπών στη Μεσόγειο (και Ελλάδα)

28 Nov 2023, 13:16 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Τουρισμός: Ο Γερμανός t.o. Sitalia γίνεται Spica Travel με πακέτα διακοπών στη Μεσόγειο (και Ελλάδα)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Γερμανός τουρ οπερέιτορ Sitalia, σπεσιαλίστας στα πακέτα διακοπών στην Ιταλία με έτος ίδρυσης το 2009, αναγεννήθηκε από τις στάχτες του με τη νέα επωνυμία Spica Travel, και θα προσφέρει πακέτα σε δημοφιλείς Μεσογειακούς προορισμούς ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Τον περασμένο Ιούνιο, τα ηνία του τουρ οπερέιτορ πέρασαν στην Yasemin Akladious και στον πρόεδρο της Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Τουρκίας, Türsab, Firuz Bağlıkaya.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Akladious στο FVW, ο τουρ οπερέιτορ περνάει σε μια νέα φάση όπου η έμφαση θα δοθεί σε Μεσογειακούς προορισμούς όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Ελλάδα, τα Κανάρια, οι Βαλεαρίδες, η Ισπανική ενδοχώρα και η Κροατία.

Στο μέλλον η προσφορά προορισμών αναμένεται να διευρυνθεί, με την προσθήκη προορισμών όπως η Τυνησία, το Μαρόκο και η Μάλτα.

Η Ιταλία δεν είναι στα σχέδια του τουρ οπερέιτορ, και αυτός είναι ο λόγος για την αλλαγή της επωνυμίας. Όπως διευκρίνισε η κ. Akladious, η εταιρία δίνει έμφαση στην Τουρκία και στους Μεσογειακούς προορισμούς, επομένως η ονομασία έπρεπε να αλλάξει.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα