ΤUI | Η ανανεωμένη First Choice φέρνει τις διακοπές χωρίς πτήσεις

14 Sep 2023, 13:02 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

ΤUI | Η ανανεωμένη First Choice φέρνει τις διακοπές χωρίς πτήσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H εταιρία μεταφορών άνευ πτήσεων, Byway, παρουσίασε λεπτομέρειες για τη συνεργασία της με το ανανεωμένο brand της TUI, First Choice.

Η συνεργασία καθιστά την First Choice το πρώτο ταξιδιωτικό brand που προσφέρει μέσω του διαδικτύου δυναμικές διακοπές με τρένο, πλωτό σκάφος και λεωφορείο.

Η σύμπραξη αυτή επιδιώκει να κεφαλαιοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για φιλικά στο περιβάλλον ταξίδια, καθώς νέα έρευνα αποκάλυψε ότι το 42% των Βρετανών ταξιδιωτών αναζητούν εναλλακτικές μορφές ταξιδιού από τις πτήσεις προκειμένου να περιορίσουν τον αντίκτυπο των διακοπών τους στο περιβάλλον. Το ποσοστό αυτό για τους κατοίκους του Λονδίνου ανεβαίνει στο 56% και στους ταξιδιώτες της γενιάς Gen Z στο 61%.

Νέα έρευνα σε 2.000 ταξιδιώτες αποκάλυψε ότι το 38% εξ όσων ταξίδεψαν χωρίς πτήση, απόλαυσαν το ταξίδι τους περισσότερο καθώς είχαν τη δυνατότητα να δουν περισσότερα μέρη, ενώ το 19% επειδή το ταξίδι ήταν πιο φιλικό στο περιβάλλον.

Το 43% προτιμά να ταξιδέψει με τρένο, φερι μπόουτ ή λεωφορείο παρά με πτήση και το 42% επιθυμεί εναλλακτικές άνευ πτήσης προκειμένου να μειώσει το αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Το 27% εξ όσων δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη μεταφορά χωρίς πτήση ανησυχούν για την ταλαιπωρία και το 25% για εμπόδια.

Ωστόσο, η Byway κάνει κράτηση για όλες τις υπηρεσίες ταξιδιού και διαμονής και περιλαμβάνει δωρεάν αλλαγή ταξιδιωτικού προγράμματος σε περίπτωση εμποδίων.

Διαβάστε ακόμα: TUI: | Λανσάρει την First Choice ως πλατφόρμα με πακέτα "Do It Yourself" για νεαρούς ταξιδιώτες – Θα έχει εγγύηση καιρού!

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα