Ρωσικός τουρισμός: Πακέτα διακοπών στο Ηράκλειο μέσω Αττάλειας προσφέρει ο tour operator Pegas

02 Jun 2023, 14:21 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ρωσικός τουρισμός: Πακέτα διακοπών στο Ηράκλειο μέσω Αττάλειας προσφέρει ο tour operator Pegas

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Ρώσος tour operator Pegas ανακοίνωσε την έναρξη προγραμμάτων διακοπών στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του tour operator, προσφέρεται πτητικό πρόγραμμα προς το Ηράκλειο με τις εταιρίες Turkish Airlines, Red Wings και Southwind με ανταπόκριση στην Αττάλεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έναρξη του προγράμματος έγινε στις 28 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη καθώς και άλλες 7 περιφερειακές πόλεις (Γεκατερίνμπουργκ, Περμ, Καζάν, Minvody, Τουμέν, Σότσι και Τσελιάμπινσκ).

Οι επίσημες τιμές για τριάστερο ξενοδοχείο ξεκινούν από 700 δολάρια, ενώ στους Ρώσους επισκέπτες προσφέρονται και συνδυαστικά πακέτα, με tour σε Αττάλεια και Ηράκλειο σε συνδυασμό με διαμονή στην Αττάλεια διάρκειας τουλάχιστον τριών διανυκτερεύσεων.

Το πακέτο στην Αττάλεια (τρεις διανυκτερεύσεις) και στο Ηράκλειο μέσω Αττάλειας προσφέρεται από τις πόλεις Γεκατερίνμπουργκ, Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη, Τουμέν και Τσελιάμπινσκ. Το πακέτο Ηράκλειο + Αττάλεια (2-3 διανυκτερεύσεις) μέσω Αττάλειας προσφέρεται από το Γεκατερίνμπουργκ, το Καζαν, το Krasnoyarsk, τη Μόσχα, το Νοβόσιμπιρσκ, την Αγ. Πετρούπολη, το Τουμέν και το Τσελιάμπινσκ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα