H TUI ανοίγει την Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας για τους Βρετανούς τουρίστες

02 Jun 2023, 10:11 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

H TUI ανοίγει την Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας για τους Βρετανούς τουρίστες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πρόγραμμα προς την Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι η TUI, με πτήσεις από το Γκάτγουικ και το Μάντσεστερ.

Ο φορέας εκμετάλλευσης του αεροδρομίου της Οχρίδας St Paul the Apostle, TAV Macedonia, αναμένει να εξυπηρετήσει περίπου 6.000 επιβάτες από τις πτήσεις της TUI κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Chris Logan, επικεφαλής του τμήματος της TUI για ταξίδια σε προορισμούς με σκι, λίμνες και βουνά, δήλωσε: "Η Βόρεια Μακεδονία ήταν ένας λιγότερο γνωστός προορισμός για τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά αυτό αρχίζει να αλλάζει. H TUI είναι πεπεισμένη ότι μόλις οι πελάτες μας επιστρέψουν στα σπίτια τους θα διαδώσουν στους φίλους και συγγενείς τους ότι αξίζει να επισκεφτούν αυτόν τον προορισμό και να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες".

Ο Nejat Kurt, γενικός διευθυντής της TAV Macedonia, τόνισε ότι οι πτήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν αυτόν τον εκπληκτικό προορισμό με την  πλούσια φυσική και πολιτιστική κληρονομιά.

 Η Οχρίδα, πρόσθεσε, είναι ένα κρυμμένο στολίδι. Σκοπεύουμε να κάνουμε αυτόν τον μοναδικό προορισμό εύκολα προσβάσιμο, παρέχοντας στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Παλιά Πόλη, που ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, να επισκεφθούν τα παλιά μοναστήρια και τις εκκλησίες και να χαρούν την τοπική παράδοση και τη ζεστή φιλοξενία.

Η λίμνη Οχρίδα είναι η μεγαλύτερη της Βόρειας Μακεδονίας και η βαθύτερη στα Βαλκάνια.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα