Travel Counselors | Ισχυρή ζήτηση για all inclusive διακοπές- Μαλδίβες, Ελλάδα και Καραϊβική οι top προορισμοί

19 May 2023, 10:15 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Travel Counselors | Ισχυρή ζήτηση για all inclusive διακοπές- Μαλδίβες, Ελλάδα και Καραϊβική οι top προορισμοί

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι διακοπές all inclusive είναι πιο δημοφιλείς τώρα από ό,τι πριν από την πανδημία, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Travel Counselors, που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Νότια Αφρική και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το Travel Counselors, που ιδρύθηκε το 1994 με έδρα το Μάντσεστερ, συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς συμβούλους σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, το 26% των κρατήσεων από τον Ιανουάριο και μετά αφορούν ταξιδιωτικά διαλείμματα all inclusive, σε σύγκριση με το 20% την ίδια περίοδο το 2019. Η έρευνα του ταξιδιωτικού οργανισμού δείχνει ότι το 70% των πελατών του σκέφτονται να κάνουν διακοπές all inclusive στο επόμενο μακρινό τους ταξίδι.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί all-inclusive περιλαμβάνουν τις Μαλδίβες, την Ελλάδα και την Καραϊβική, ανέφεραν οι Travel Counselors.

Ο διευθυντής παγκόσμιων πωλήσεων της Travel Counselors, Jim Eastwood, δήλωσε ότι όλοι οι δείχτες δείχνουν ότι η τάση αυτή θα ανεβαίνει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς οι πελάτες συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα στις διακοπές τους, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να διαχειρίζονται τις δαπάνες τους και να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία. Συχνά, είπε, αυτό γίνεται πιο αποτελεσματικά με την κράτηση ενός ταξιδιού all-inclusive.

Το 2022, συνολικά το 11% των πακέτων της Travel Counselors αφορούσε ταξίδια all inclusive, έναντι 6% το 2019.

Η εσωτερική πλατφόρμα κρατήσεων Phenix της εταιρείας επιτρέπει στους πράκτορες να χειρίζονται όλες τις πτυχές των διακοπών ενός πελάτη, ακόμη και αν το ξενοδοχείο ή το θέρετρο δεν είναι all-inclusive.

Ο κ.Eastwood τόνισε ότι οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι της εταιρείας οργανώνουν όλο και περισσότερο όλες τις πτυχές των ταξιδιών – από το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο μέχρι τις μεταφορές, τις εκδρομές, τα αξιοθέατα, την ασφάλιση και άλλα.

Τα θέρετρα all inclusive γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ταξιδιωτικό διάλειμμα, που τους αξίζει, υπογράμμισε, καταλήγοντας ότι το Travel Counselors, διαθέτοντας τη βελτιωμένη προσωπική  ψηφιακή πλατφόρμα και τη δύναμη της παγκόσμιας γνώσης των σχεδόν 2.000 ταξιδιωτικών της ειδικών σε όλο τον κόσμο, εγγυάται την προσωπική εξυπηρέτηση σε όλες τις διαστάσεις του ταξιδιού, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα