Η εταιρία που ανακάλυψε το last minute παρουσιάζει τον νέο της CEO

24 Mar 2023, 12:44 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η εταιρία που ανακάλυψε το last minute παρουσιάζει τον νέο της CEO

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη διαδοχή του Benjamin Jacobi, που τον Φεβρουάριο έγινε επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της TUI Γερμανίας, από τον Ulrich Ackermann, ο οποίος από την 1η Απριλίου αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, ανακοίνωσε η πρωτοπόρος εταιρία στις κρατήσεις last minute, L'tur, που ανήκει στον όμιλο TUI και ιδρύθηκε το 1987 από τον Karlheinz Kögel.

Ο CEO της TUI Γερμανίας, Stefan Baumert, υπογράμμισε ότι ο κ. Ackermann φέρνει υψηλό επίπεδο εμπειρίας και δέσμευσης και ότι έχει μαζί του ως κοινό παρονομαστή μια μακροχρόνια και έμπιστη επαγγελματική σχέση.

Ο κ. Ackermann προηγουμένως ήταν διευθυντής πωλήσεων στην L'tur.

Τον Οκτώβριο του 2016, είχε αναλάβει την ευθύνη των στατικών πωλήσεων της L'tur στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία και την Ελβετία και συνέβαλλε στην ενσωμάτωση του μοντέλου «TUI my shop».

Η L'tur έρχεται σε επαφή με τους πελάτες της μέσα από το διαδίκτυο, το τηλεφωνικό της κέντρο και τα 140 καταστήματά της στην Ευρώπη.

Ο κ. Ackermann άνοιξε το πρώτο του κατάστημα L'tur το 1997 ως ανεξάρτητος ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου και το 2008 πέρασε στην L'tur ως περιφερειακός διευθυντής και στη συνέχεια ανέλαβε διάφορες διευθυντικές θέσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα