Η Jet2holidays επαναφέρει το δωρεάν check-in των αποσκευών από το ξενοδοχείο την ημέρα αναχώρησης

22 Mar 2023, 09:59 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Η Jet2holidays επαναφέρει το δωρεάν check-in των αποσκευών από το ξενοδοχείο την ημέρα αναχώρησης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η jet2holidays επαναφέρει αυτό το καλοκαίρι την υπηρεσία Free Resort Flight Check-in, που επιτρέπει στους πελάτες της να παραδίδουν τις αποσκευές τους στο ξενοδοχείο το πρωί την ημέρα της αναχώρησής τους και έτσι να μην έχουν την έννοια για τις αποσκευές τους για το υπόλοιπο της ημέρας και στο αεροδρόμιο. 

Η υπηρεσία αυτή επιστρέφει μετά από αίτημα των πελατών της και των συνεργαζόμενων ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτόρων. Η υπηρεσία θα προσφέρεται σε περισσότερα από 50 ξενοδοχεία, ξεκινώντας από την Κύπρο. Από τα τέλη Απριλίου οι πελάτες σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Πάφο και τη Λάρνακα θα μπορέσουν και πάλι να επωφεληθούν από τη χρήση της, περνώντας την τελευταία ημέρα στον προορισμό χωρίς το άγχος των αποκευών τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο check-in του αεροδρομίου.

Η Jet2holidays εισήγαγε αρχικά το Free Resort Flight Check-in το 2016, αλλά σταμάτησε προσωρινά να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε: «Έχουμε κατακλυστεί από αιτήματα πελατών και ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων, με τα οποία συνεργαζόμαστε, που θέλουν να επαναφέρουμε την υπηρεσία Free Resort Flight Check και γνωρίζουμε από αυτά τα σχόλια πόσο πολύ αρέσει σε όλους. 

«Όπως πάντα, ακούσαμε το αίτημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επαναλανσάρουμε την υπηρεσία, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να απολαμβάνουν και πάλι τα πολλά οφέλη αυτής της υπηρεσίας... Γνωρίζουμε την τεράστια διαφορά που κάνει αυτή η έξυπνη, ασφαλής υπηρεσία στη συνολική εμπειρία των διακοπών... Με το να μην έχουν αποσκευές την τελευταία ημέρα των διακοπών τους, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών τους μέχρι την τελευταία ώρα, αφού θα περάσουν από το αεροδρόμιο πριν την πτήση τους για το σπίτι". 

Βεβαίως, ο Steve Heapy δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γιατί οι πελάτες αναγνωρίζουν αυτό το είδος της επένδυσης στην εμπειρία τους και, εν τέλει, αυτές οι ¨λεπτομέρειες" κάνουν την Jet2holidays τόσο δημοφιλή.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα