Η EasyJet holidays άνοιξε πρώτη τη σεζόν για Ελλάδα | Μετά τη Ρόδο ξεκινά η Σαντορίνη- προσθήκη 80 ξενοδοχείων

15 Mar 2023, 09:34 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Η EasyJet holidays άνοιξε πρώτη τη σεζόν για Ελλάδα | Μετά τη Ρόδο ξεκινά η Σαντορίνη- προσθήκη 80 ξενοδοχείων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η EasyJet holidays ξεκίνησε νωρίς την καλοκαιρινή της σεζόν στην Ελλάδα, φέρνοντας τους πρώτους Βρετανούς τουρίστες στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα προστεθεί και η Σαντορίνη. 

Παράλληλα, η EasyJet holidays ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε 80 ξενοδοχεία σε ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι, επεκτείνοντας τις επιλογές διαμονής στη χώρα μας. 

Η εταιρεία γνωστοποίησε επίσης ότι προσθέτει την Κωνσταντινούπολη στα ταξίδια city break, με αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Το επιτελικό στέλεχος της EasyJet holidays, Matt Callaghan, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της εταιρείας και των πελατών της, γι αυτό ήθελε να γίνει ο πρώτος μεγάλος ταξιδιωτικός πράκτορας που ανοίγει το καλοκαίρι του 2023 στη χώρα μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επέκταση της σεζόν έχει θετικό αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρηματικές κοινότητες και στους συνεργάτες μας, που κάνουν τις διακοπές μας τόσο ξεχωριστές, πρόσθεσε, εκφράζοντας την προσδοκία για απογείωση των ταξιδιών προς την Ελλάδα το καλοκαίρι.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα