Alltours: Νέα διαφημιστική καμπάνια για την Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία σε μεγάλα ραδιόφωνα της Γερμανίας

08 Feb 2023, 15:02 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Alltours: Νέα διαφημιστική καμπάνια για την Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία σε μεγάλα ραδιόφωνα της Γερμανίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O γερμανός τουρ οπερέιτορ Alltours λάνσαρε ραδιοφωνική καμπάνια στην οποία διαφημίζει διεθνείς προορισμούς διακοπών όπως η Ρόδος, η Τουρκική Ριβιέρα, τα Κανάρια και η Μαγιόρκα, σε μια περίοδο κατά την οποία παραδοσιακά οι προκρατήσεις διακοπών για το καλοκαίρι κορυφώνονται.

Οι διαφημίσεις μεταδίδονται σε τοπικούς δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Γερμανίας (1Live, WDR2, 100.5 Das Hitradio και MDR), και σε 50 ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με μεγάλο κοινό ακροατών στη χώρα.

Με τη καμπάνια αυτή, ο τουρ οπερέιτορ στοχεύει να διευρυνθεί περαιτέρω ως ένα ισχυρό brand και ως ένας αξιόπιστος τουρ οπερέιτορ, τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τα τουριστικά γραφεία.

Ο Alltours  αποτελεί έναν από τους 5 μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας και διαθέτει τα brand alltours και byebye, ένα δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων, το πρακτορείο εισερχόμενου τουρισμού Viajes Allsun και την ομώνυμη ξενοδοχειακή εταιρία. Διαθέτει περί τα 40 ξενοδοχεία σε Ισπανία (Μαγιόρκα, Λανθαρότε, Γκραν Κανάρια, Φουερτεβεντούρα και Τενερίφη) και Ελλάδα (Κρήτη).

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα