Classic Collection: Το μεγαλύτερο πρόγραμμα στην ιστορία της για Ελλάδα και Κύπρο - Νέοι προορισμοί και ξενοδοχεία

07 Feb 2023, 15:53 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Classic Collection: Το μεγαλύτερο πρόγραμμα στην ιστορία της για Ελλάδα και Κύπρο - Νέοι προορισμοί και ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tη μεγαλύτερη μπροσούρα στην ιστορία της για Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζει για το 2023 η βρετανική Classic Collection, στην οποία περιλαμβάνονται συνολικά 210 ξενοδοχεία, 92 εκ των οποίων είναι νέα για τον τουρ οπερέιτορ.

Η μπροσούρα 244 σελίδων περιλαμβάνει από μπουτίκ ξενοδοχεία, αποκλειστικά για ενήλικες, οικογενειακά resort μέχρι μεγαλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες. Στους προορισμούς είναι η Αθήνα, η Ελληνική ενδοχώρα, η Πελοπόννησος, 11 Ελληνικά νησιά και η Κύπρος.

Δίνεται έμφαση στις διακοπές σε πολλαπλούς προορισμούς, καθώς και σε προτάσεις island hopping, με πτήσεις από ένα εύρος αεροδρομίων του Ην. Βασιλείου με διαφορετικούς αερομεταφορείς. Η εταιρία χαρακτηρίζει τη μπροσούρα ως την πιο πλήρη στην ιστορία της.

Στο πρόγραμμα Classic’s Greek νέος προορισμός είναι η Ζάκυνθος, με οκτώ ξενοδοχεία, από οικογενειακά μέχρι design hotels, ενώ επιπλέον ξενοδοχεία προστέθηκαν στην Αθήνα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, συμπεριλαμβανομένου του Four Seasons Astir Palace Hotel.

Στην Πελοπόννησο, νέα προσθήκη αποτελεί το W Costa Navarino, ενώ πραγματοποιήθηκαν και νέες συμφωνίες με την Grecotel, τα ξενοδοχεία Stella και Mitsis, προκειμένου να προσφερθούν περισσότερες επιλογές πεντάστερης διαμονής, συμπληρώνοντας τη συνεργασία με τα Sani και Ikos Resorts.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα