Sunweb: Επέστρεψαν οι προκρατήσεις τον Ιανουάριο του 2023 – Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Ολλανδών

31 Jan 2023, 14:40 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Sunweb: Επέστρεψαν οι προκρατήσεις τον Ιανουάριο του 2023 – Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Ολλανδών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι Ολλανδοί επιστρέφουν στις προκρατήσεις, έπειτα από τα χρόνια της πανδημίας κατά τα οποία κυριάρχησαν οι ταξιδιωτικές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής λόγω του κλίματος αβεβαιότητας των ταξιδιωτών σχετικά με τους κινδύνους από την εξέλιξη της πανδημίας.

Αυτό επιβεβαιώνει ο Ολλανδός τουρ οπερέιτορ Sunweb Group, σύμφωνα με τον οποίο, έπειτα από μερικά χρόνια μη κανονικότητας, οι κρατήσεις τον Ιανουάριο του 2023 επέστρεψαν στα κανονικά επίπεδα, με το 80% του συνόλου των κρατήσεων αφορούν το καλοκαίρι.

Ο αριθμός κρατήσεων που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 ήταν 49% υψηλότερος έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2022, αγγίζοντας τα επιπεδα 2019.

Δημοφιλέστερος προορισμός για το καλοκαίρι είναι η Τουρκία, λόγω των προσιτών τιμών που προσφέρει, και ακολουθούν η Ισπανία και η Ελλάδα.

Επιπλέον, οι πελάτες του Sunweb προτιμούν να κάνουν κράτηση για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας καθώς και διαμονή σε καταλύματα υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ πολλοί επιλέγουν πακέτα all in προκειμένου να διατηρήσουν υπό έλεγχο τον προϋπολογισμό διακοπών.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα