Βρετανία: Αυτοί είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι πάροχοι πακέτων διακοπών – Τι δήλωσαν οι καταναλωτές

09 Jan 2023, 15:57 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Βρετανία: Αυτοί είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι πάροχοι πακέτων διακοπών – Τι δήλωσαν οι καταναλωτές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tις καλύτερες και τις χειρότερες εταιρίες παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όσον αφορά τα πακέτα διακοπών σε ηλιόλουστους και παραθαλάσσιους προορισμούς, αποκαλύπτει η Βρετανική ένωση προστασίας καταναλωτών Which?.

Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εταιρίες όπως τις αξιολόγησαν οι καταναλωτές είναι οι Jet2holidays και Kuoni (DER Touristik), συγκεντρώνοντας το 84% των προτιμήσεων των Βρετανών καθεμία. Στις κορυφαίες προτεινόμενες εταιρίες βρέθηκαν οι Trailfinders (82%), Inghams (81%) και Hays Travel (80%).

Στον αντίποδα, οι εταιρίες που θεωρήθηκαν από τους Βρετανούς ως οι χειρότερες είναι οι eDreams, Best At Travel και Balkan Holidays, με ποσοστά 64, 65 και 68% αντίστοιχα. Η πλατφόρμα eDreams επλήγη ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι οι διακοπές που προσφέρει δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα (2 στα 5 αστέρια).

Ο ηγέτης της αγοράς πακέτων διακοπών, TUI, παραμένει σε διακριτή θέση στη μέση της κατάταξης συγκεντρώνοντας σκορ 74% και δέχθηκε κριτική εξαιτίας της εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει.

Στην παραπάνω αξιολόγηση, οι Βρετανοί κλήθηκαν να αξιολογήσουν με βαθμολογία από το 1 έως το 5 στοιχεία όπως, μεταξύ άλλων, η εξυπηρέτηση πελατών, η διαμονή, η οργάνωση, η μεταφορά ή η αντίληψη σχετικά με τη σχέση ποιότητας-τιμής.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα