Classic Collection: Αυξημένο πρόγραμμα πολυτελών διακοπών σε Ελλάδα και Κύπρο το 2023 για τους Βρετανούς

21 Dec 2022, 10:05 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Classic Collection: Αυξημένο πρόγραμμα πολυτελών διακοπών σε Ελλάδα και Κύπρο το 2023 για τους Βρετανούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα στην ιστορία του κυκλοφόρησε για το 2023 ο ταξιδιωτικός οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου Classic Collection, που ειδικεύεται στα ταξίδια πολυτελείας και αποτελεί τη μετεξέλιξη της μητρικής εταιρείας Classic Collection Holidays, που ιδρύθηκε το 1988,

Η μπροσούρα 324 σελίδων περιλαμβάνει περισσότερα από 350 ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα σε 15 προορισμούς μικρών αποστάσεων σε 11 χώρες, με διαθέσιμες πτήσεις από 26 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Alex Gavalda δήλωσε ότι ο διοργανωτής έχει αυξήσει τη χωρητικότητα στα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς υπήρξαν ισχυρές καλοκαιρινές πωλήσεις στο δεύτερο εξάμηνο του 2022

Η Classic Collection ανέφερε ότι 177 ξενοδοχεία που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο προσφέρονται για οικογένειες, 63 είναι all-inclusive, 51 είναι μόνο για ενήλικες, 25 είναι μπουτίκ και 19 έχουν επιλογές για φαγητό με αστέρι Michelin. Στον κατάλογο προβάλλονται ιδιαίτερα ξενοδοχεία με φιλο-περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η μπροσούρα για τις θερινές διακοπές του 2023, όπως τόνισε ο Alex Gavalda, περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα για πολλές ταξιδιωτικές επιλογές και συνδυασμούς, όπως διακοπές σε δύο ή και περισσότερους γειτονικούς προορισμούς, κρουαζιέρες, εκδρομές, εξαιρετικά σιδηροδρομικά ταξίδια κ.ά.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, είπε, η εταιρεία έχει προσθέσει χωρητικότητα ιδιαίτερα στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες και στους κοινούς πελάτες ακόμη περισσότερες επιλογές για το επόμενο καλοκαίρι.

Και πρόσθεσε: «Για το καλοκαίρι του 2023, πιστεύουμε ότι προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη επιλογή πτήσεων και προϊόντων πολυτελείας από οποιονδήποτε αερομεταφορέα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα