TUI | Οι Ευρωπαίοι επιλέγουν χειμερινό προορισμό διακοπών ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους

15 Dec 2022, 11:42 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

TUI | Οι Ευρωπαίοι επιλέγουν χειμερινό προορισμό διακοπών ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αυξημένες κατά 23% είναι οι τιμές των χειμερινών πακέτων διακοπών της TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη σεζόν από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018-19.

Ωστόσο, οι Βρετανοί πελάτες εμφανίζονται απτόητοι από το αυξανόμενο κόστος, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει η αγορά με τον υψηλότερο ρυθμό κρατήσεων του Ομίλου TUI, με τις πωλήσεις να καταγράφουν αύξηση 5% έναντι της ίδιας περιόδου το 2018-19.

Τα στοιχεία αυτά ανέφερε ο CEO του ομίλου Sebastian Ebel, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της TUI to oikonomik;o ;etow 2022, που ολοκληρώθηκε στις 31 Οκτωβρίου.

Η TUI έχει σχεδιάσει το χειμερινό της πρόγραμμα 2022-23 κοντά στα προ πανδημίας επίπεδα, παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία και το κύμα ακρίβειας, που πλήττει τους Ευρωπαίους.

Ο κ. Ebel είπε ότι οι πελάτες είναι πιο προσεκτικοί και λαμβάνουν αποφάσεις για το πού θα κάνουν κράτηση με βάση τους προϋπολογισμούς τους.

Για παράδειγμα, τόνισε, εάν ο προϋπολογισμός τους δεν είναι αρκετός για την Ισπανία, μπορεί να πάνε στην Τουρκία ή αν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη Δομινικανή Δημοκρατία, θα επιλέξουν την Αίγυπτο..

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα