500.000 τουρίστες στην Τουρκία θα διακινήσει το 2023 ο Alltours

18 Nov 2022, 09:38 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

500.000 τουρίστες στην Τουρκία θα διακινήσει το 2023 ο Alltours

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

500.000 τουρίστες στην Τουρκία σκοπεύει να μεταφέρει στην Τουρκία το 2023 ο Γερμανός τουρ οπερέιτορ Alltours. Ο αριθμός αυτός, εάν επιτευχθεί, θα αποτελέσει ρεκόρ για τον τουρ οπερέιτορ στη γειτονική χώρα, η οποία θα γίνει ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός μετά την Ισπανία στο πρόγραμμα του Alltours.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Alltours έχει στο χαρτοφυλάκιό του 325 ξενοδοχεία στην Τουρκική Ριβιέρα και 120 ξενοδοχεία στη δυτική και νότια ακτή του Αιγαίου. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Georg Welbers, η διοργανώτρια εταιρεία έχει διευρύνει σημαντικά τη συνεργασία της με κορυφαίες τουρκικές αλυσίδες ξενοδοχείων και έχει αγοράσει περισσότερα δωμάτια.

Ως προς τις πτήσεις, ο Alltours προσφέρει 1.220 εβδομαδιαίες πτήσεις από 35 αεροδρόμια αναχώρησης στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ολλανδία. Για παράδειγμα, υπάρχουν περισσότερες από 100 πτήσεις καθημερινά προς Αττάλεια μόνο από τη Γερμανία. Τα αεροδρόμια Dalaman, Izmir και Bodrum εξυπηρετούνται 45 φορές την ημέρα από τα γερμανικά αεροδρόμια.

«Η τάση για κρατήσεις με γνώμονα τις τιμές που ξεκίνησε τις τελευταίες εβδομάδες θα συνεχίσει να αυξάνεται», δήλωσε ο Georg Welbers, προσθέτοντας: «Προορισμοί με εξαιρετικά καλή σχέση τιμής-ποιότητας υπηρεσιών, όπως η Τουρκία, επωφελούνται από αυτό».

Σημειώνεται ότι ο Alltours πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε το πρόγραμμα του 2023 στην Αττάλεια, έχοντας μαζί του 250 τουριστικούς πράκτορες, που πουλάνε τα δικά του πακέτα διακοπών. Οι συμμετέχοντες δημοσίευσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσαν τους followers τους για τις θερμοκρασίες που ανέβηκαν στους 33 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να κερδίσουν άμεσα κρατήσεις προς την Τουρκία. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα