Anex Group | Αναβιώνει ο Neckermann Reisen- "είναι το αρχέτυπο του πακέτου οργανωμένων διακοπών στη Γερμανία"

26 Oct 2022, 16:43 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Anex Group | Αναβιώνει ο Neckermann Reisen- "είναι το αρχέτυπο του πακέτου οργανωμένων διακοπών στη Γερμανία"

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κατά 264% έναντι του 2021 αυξήθηκαν φέτος οι αριθμοί τουριστών, που διακίνησε ο όμιλος Anex στη Γερμανία. Ο όμιλος ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών του για το 2023, επιδιώκοντας διπλασιασμό ή και τριπλασιασμό των αριθμών, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Murat Kizilsac σε συνέντευξή του στο turistik aktuell. 

Αυτό σημαίνει ότι οι μάρκες του ομίλου Anex Tour, Bucher Reisen, Öger Tours και Neckermann Reisen θα φτάσουν ή και θα υπερβούν το ένα εκατομμύριο τουρίστες την ερχόμενη σεζόν.

"Χρησιμοποιήσαμε τη φάση του κορωνοϊού για να δουλέψουμε  και να βελτιώσουμε την τεχνολογία. Τώρα εξαρτάται από το προϊόν", είπε.

Οι μεγαλύτερες προσδοκίες είναι για τον Neckermann Reisen το 2023. Και αυτό θα εκπληρωθεί, λέει με πεποίθηση ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Carsten Burgmann.

Το όνομα του τουρ οπερέιτορ είναι ιστορικό στη Γερμανία. Συνδέει τις γενιές. Αρκετοί που είναι σήμερα πατέρες και μητέρες έχουν ταξιδέψει στα νιάτα τους με τον Neckermann Reisen – και έχουν όμορφες αναμνήσεις από αυτό. Τώρα, τονίζει ο κ.Burgmann, ήρθε η ώρα να ξαναζωντανέψουμε παλιές αξίες: καλά και οικονομικά ξενοδοχεία όπου οι γονείς και τα υπόλοιπα ηλικιωμένα μέλη των οικογενειών αισθάνονται εξίσου άνετα με τα παιδιά και τους νέους.

Το μήνυμα του κ.Burgmann: «Ο Neckermann είναι το αρχέτυπο του πακέτου οργανωμένων διακοπών στη Γερμανία. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Από την πλευρά του ο CEO τονίζει ότι το γεγονός ότι ο Neckermann είχε μόλις 13.000 πελάτες φέτος έχει να κάνει με την καθυστερημένη έναρξη της μάρκας. Είναι πεπεισμένος ότι ο αριθμός θα πολλαπλασιαστεί το 2023. Σημειώνεται ότι ο  Neckermann έχει ευρύ πρόγραμμα και στην Ελλάδα, με αρκετά συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας (Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω και Χαλκιδική).

Φέτος, μόνο η μάρκα Anex Tour διακίνησε σχεδόν 240.000 ταξιδιώτες από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Περίπου 107.000 παραθεριστές ταξίδεψαν με τον ειδικό της τελευταίας στιγμής Bucher και 90.000 με τον Öger Tours.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα