Τα νέα δεδομένα στη ζήτηση και οι κακοί οιωνοί για το 2023 – Η easyjet Holidays προσφέρει δωρεάν διαμονή για τα παιδιά

29 Aug 2022, 12:53 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Τα νέα δεδομένα στη ζήτηση και οι κακοί οιωνοί για το 2023 – Η easyjet Holidays προσφέρει δωρεάν διαμονή για τα παιδιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Παρότι οι Βρετανοί τουρ οπερέιτορ εκτιμούν ότι ο πληθωρισμός προς το παρόν δεν επηρεάζει τις ταξιδιωτικές κρατήσεις, η ασταθής κατάσταση της οικονομίας και η μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες σύντομα θα αρχίσουν να κάνουν πιο οικονομικές επιλογές διακοπών.

Είναι ενδεικτικό ότι η easyjet Holidays, η οποία απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες, προσφέρει δωρεάν διαμονή για τα παιδιά για τις κρατήσεις που αφορούν το καλοκαίρι του 2023, ως ένα μέτρο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που αναμένεται να διαμορφωθούν στη ζήτηση.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα  προσφέρει δωρεάν διαμονή σε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία, σε οικογένειες που θα κάνουν κράτηση διακοπών για το 2023. Επισημαίνει δε ότι προσφέρει δεκάδες χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν και ότι ο αριθμός των ξενοδοχείων της σε Τουρκία, Ελλάδα και Ισπανία έχει αυξηθεί κατά 40%.

Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της easyJet Holidays, Paul Bixby, καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν και τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, η εταιρία καταγράφει αύξηση στις κρατήσεις οικογενειών για διακοπές το καλοκαίρι του 2023.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα